مربیان تیمهای ملی بدمینتون مشخص شدند
منبع : خبرگزاری ایرنا
تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون بدمینتون در حکمی مربیان تیمهای ملی را مشخص کرد.
به گزارش ایرنا، از سوی محمدرضا پوریا رئیس فدراسیون بدمینتون و بنابر پیشنهاد بهادر زکیزاده سرمربی تیمهای ملی بدمینتون ایران، مربیان تیمهای ملی ردههای سنی مختلف پسران انتخاب و معرفی شدند. ملاک این انتخاب تعهد، تخصص، تجربه، سوابق ارزشمند و با بررسی همه جانبه فدراسیون بدمینتون است.
بنابر احکام جدید، هدایت تیمهای نوجوانان و جوانان به حسن متقی سپرده شد. متقی از قهرمانان پیشین بدمینتون کشور و سابقه یک دهه حضور در تیم ملی را در کارنامه خود دارد و در حال حاضر نیز هدایت تیمهای استان گیلان را عهده دار است.
همچنین هدایت تیم ملی بدمینتون بزرگسالان ایران نیز به سروش اسکندری وطن نژاد سپرده شد. اسکندری نیز از بازیکنان پیشین تیم ملی بدمینتون ایران بوده که در حال حاضر نیز سکان هدایت تیمهای استان زنجان را بر عهده دارد.


ورزشگاه تختی به چرخه لیگ برتر بازمیگردد
خبر مهم برای تیم های سرشناس لیگ برتری ؛ تصمیم عجیب و غریب وزارت ورزش !! + جزئیات
وزیر ورزش راهی باکو شد
اطمینان خاطر نماینده دولت به هواداران ؛ حمایت ها از تیم ملی ادامه دارد









