بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شکایت از شش بازیکن مطرح لالیگا به اتهام کلاهبرداری؛ بازیکنان پیشین بارسلونا و رئال مادرید هم هستند

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1404 | 20:09

جنجال تازه‌ای در فوتبال اسپانیا به پا شده است.

جنجال تازه‌ای در فوتبال اسپانیا به پا شده است.

طرفداری | شش ستارهٔ سابق لالیگا به اتهام کلاهبرداری در پرونده‌ای مرتبط با شرکتی که قصد داشت ارز دیجیتال و توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT) متهم شده‌اند. اگرچه این بازیکنان در فروش یا استراتژی این عملیات نقشی نداشتند، اما در شکایت حقوقی وارد شده علیه این شرکت، حضور دارند.

طبق گزارش ال‌پریودیکو و به نقل از مارکا، مدیران شرکت Shirtum Europa به اتهام کلاهبرداری و اتهامات دیگر متهم شده‌اند. آنها قصد داشتند NFT و ارز دیجیتال به ارزش سه میلیون یورو بفروشند، اما پیش از عرضهٔ این «کالاها» به بازار، تولید را متوقف کردند.

شش بازیکن متهم شاملایوان راکیتیچ، خاویر ساویولا، نیکو پارخا، الخاندرو گومز، لوکاس اوکامپوس و آلبرتو مورنو هستند. ادعا شده که این بازیکنان در فروش توکن‌ها نقشی فعال داشته‌اند و به‌ویژه گومز رابطه نزدیکی با یکی از چهار مغز متفکر پشت این پروژه، دیوید روزن‌کویگ، داشته است.

روزن‌کویگ همراه با مانل آنخل توراس، مارک آلبرتو توراس و مانوئل موریاس، نرم‌افزاری برای فروش NFTهای این شش فوتبالیست ساخته بودند که قرار بود هر کدام به قیمت ۴۵۰ یورو به بازار عرضه شوند. پس از جذب سرمایه از حامیان خارجی _ که از شاکیان پرونده هستند _ شرکت Shirtum نرم‌افزار یاد شده را پیش از عرضه تعطیل کرد. در هیچ مرحله‌ای، نه ارز دیجیتال بلاک‌چین و نه NFTها ارزشی واقعی نداشتند.

استفاده از ارز دیجیتال و NFT در سال‌های اخیر رو به افزایش بوده است. پس از آن که لالیگا تبلیغات شرکت‌های شرط‌بندی روی پیراهن تیم‌های حرفه‌ای را ممنوع کرد، چند باشگاه مثل والنسیا وارد همکاری با شرکت‌های بلاک‌چینی شدند. در همین حال، بارسلونا NFTهای خود را عرضه کرده و ۲۴٫۹۵ درصد از Barca Vision را به شرکت بزرگ بلاک‌چین Socios به ارزش ۱۰۰ میلیون یورو فروخته است. با این حال، بارسلونا مجبور شده به دنبال خریداران جدید برای این سهام بگردد، زیرا Socios پول وعده داده شده را پرداخت نکرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *