بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جایزه میلیاردی فدراسیون به ستاره‌های فرنگی

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 خرداد 1404 | 11:38

دو مرد طلایی کشتی ایران در المپیک پاریس جایزه چشمگیر و جدیدی را از سوی فدراسیون کشتی دریافت خواهند کرد.

به گزارش “ورزش سه”، مجمع عمومی سالیانه فدراسیون کشتی از صبح امروز با حضور فریبا محمدیان معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی، نمایندگان وزارت ورزش و جوانان، روسای هیئت‌های استانی و سایر اعضاء در محل فدراسیون کشتی در حال برگزاری است.

علیرضا دبیر در بخشی این مجمع گفت: “۲ جایزه یک میلیارد تومانی برای محمدهادی ساروی به‌عنوان مرد سال ورزش ایران و سعید اسماعیلی به‌عنوان بهترین کشتی‌گیر سال ایران اهداء می‌کنیم تا انگیزه قهرمانان را بیشتر کنیم.”

این پیشنهاد رئیس فدارسیون در حالی مورد تأیید اعضاء قرار گرفت که سال گذشته نیز فدراسیون جدا از جوایز کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش، به مدال‌آوران کشتی در المپیک جوایز چشمگیری را اهدا کرده بود.

دسته بندی ها : ورزش 3

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *