بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پایان کار برخورداری و یارانش با نایب قهرمانی کوپا دل ری

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 خرداد 1404 | 11:22

تهران- ایرنا- دروازه‌بان تیم ملی هندبال ایران با تیم آدمار لئون موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی جام حذفی اسپانیا شد.

به گزارش ایرنا، سعید برخورداری که با درخشش خود در مرحله نیمه نهایی یکی از عوامل صعود تیم آدمار لئون به فینال جام حذفی هندبال اسپانیا بود، شب گذشته در فینال این مسابقات در ترکیب تیمش مقابل بارسلونا به میدان رفت.

در پایان این دیدار آدمار لئون نتیجه را با حساب ۳۴ بر ۲۵ به حریف نامدار خود واگذار کرد تا عنوان نایب قهرمانی جام حذفی هندبال اسپانیا (کوپا دل ری) را به دست بیاورد.

همچنین دروازه‌بان لژیونر تیم ملی هندبال ایران و یارانش با این عنوان، سهمیه لیگ اروپا در فصل آینده را هم کسب کردند.

پیش از این سعید برخورداری با درخشش در مرحله نیمه نهایی، عنوان برترین دروازه‌بان این مرحله از جام حذفی اسپانیا را به نام خود ثبت کرده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *