بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دیدار رئیس فدراسیون هندبال با وزیر ورزش

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 خرداد 1404 | 19:29

رئیس فدراسیون هندبال امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان جلسه‌ای را با وزیر ورزش برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون هندبال؛ علیرضا پاکدل، رئیس فدراسیون هندبال با حضور در وزارت ورزش و جوانان، نشستی را با احمد دنیامالی وزیر ورزش برگزار کرد. 

در این نشست، پاکدل ضمن قدردانی از حمایت‌های دنیامالی، گزارشی از فعالیت‌های فدراسیون در حوزه قهرمانی و عمرانی ارائه کرد و با اشاره به رویدادهای متعدد پیش‌رو برای تیم‌های ملی آقایان و بانوان در رده‌های سنی مختلف، از توجه وزارت ورزش به این رشته به عنوان یک عامل انگیزشی برای ملی‌پوشان سخن گفت‌ و از حمایت‌های ارزشمند دنیامالی تشکر کرد.

همچنین وزیر ورزش با اشاره به عملکرد مثبت فدراسیون هندبال در بخش‌های مختلف از حمایت این وزارتخانه از تیم‌های ملی آقایان و بانوان با توجه به در پیش بودن رویدادهای مهمی چون بازی‌های آسیایی جوانان، بازی‌های کشورهای اسلامی، مسابقات هندبال بانوان قهرمانی جهان و مسابقات مردان قهرمانی آسیا خبر داد و اظهار امیدواری کرد که افق روشنی برای هندبال کشور متصور هستیم.

/

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *