بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

عزیزی: برخی مربیان با جادوگران قرارداد دارند/ برخی بازیکنان پکیجی هستند+ فیلم

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 خرداد 1404 | 11:01


خداداد عزیزی، سرپرست تیم فوتبال تراکتور، در صحبت‌های اخیر خود به شدت از پدیده جادوگری در فوتبال انتقاد کرد

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، خداداد عزیزی سرپرست تیم فوتبال تراکتور و پیشکسوت تیم ملی فوتبال ایران مهمان snntv بود و پاسخگوی سوالات بود.

خداداد عزیزی در صحبت‌های خود درباره جادوگری در فوتبال گفت: بعد از مدت‌ها، حالا به عنوان سرپرست کنار زمین هستم و واقعا چیزهایی می‌بینم که برایم عجیب و غریب است. گاهی اوقات فکر می‌کنم که یا باید خودم را به روز کنم یا اینکه همه چیز واقعاً تغییر کرده و من از آن بی‌خبرم. جادوگری در فوتبال ما حالا به چیزی عادی تبدیل شده است. به طور صریح می‌گویم که جادوگری در فوتبال به یک عادت تبدیل شده و دیگر تعجب‌برانگیز نیست.

 

او ادامه داد: خوانده‌ام که گفته‌اند ۴۰ تا ۶۰ درصد مربیان با جادوگرها کار می‌کنند. حتی بازیکنان هم می‌دانند که مربیانشان با جادوگران ارتباط دارند، ولی باز هم به کار خود ادامه می‌دهند. ۲۲ سال پیش، اولین بار من دیدم که مربی‌ای با جادوگر کار می‌کند و جالب اینجاست که آن شخص، ارنج تیم را تنظیم می‌کرد و بازیکنان را جابجا می‌کرد. حتی شنیدم که بازیکنان را بر اساس نام مادرشان در تیم قرار می‌دهند! این موضوع برای من واقعا عجیب است.

در فوتبال امروز، شاهد وضعیت‌های غیرمعمولی هستیم. مثلاً، مدیر برنامه‌ها به دنبال بستن قرارداد با یک بازیکن است، اما به طور عجیبی، دو بازیکن دیگر هم همراه او به تیم اضافه می‌شوند، حتی اگر هیچ ارتباطی با کیفیت بازیکن اصلی نداشته باشند. این پدیده‌ها به قدری در فوتبال ما فراگیر شده که به نظر می‌رسد هیچ‌کس با آن مشکلی ندارد و برای همه عادی است. واقعاً این مسائل حاشیه‌ای فوتبال ما وحشتناک است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *