بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دیدار رئیس فدراسیون جودو با وزیر ورزش و جوانان

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1404 | 15:42

تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون جودو با وزیر ورزش و جوانان دیدار و گزارشی درباره برنامه حضور در کنگره جهانی و انتخاب سرمربی جدید تیم ملی ارائه داد.

به گزارش‌ عصر شنبه ایرنا، آرش میراسماعیلی رئیس فدراسیون جودو، با احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، میراسماعیلی گزارشی درباره برنامه‌ریزی فدراسیون برای حضور در کنگره پیش‌ِ‌رو فدراسیون جهانی جودو ارائه کرد و به تشریح اهداف، محورهای مورد نظر و تعاملات بین‌المللی در دستور کار پرداخت.

همچنین روند انتخاب و انعقاد قرارداد با سرمربی جدید تیم ملی جودو و برنامه‌های آماده‌سازی تیم ملی برای رقابت‌های آتی، از دیگر محورهای مطرح‌شده در این جلسه بود.

دنیامالی در این دیدار بر اهمیت برنامه‌ریزی هدفمند، ارتقای سطح فنی تیم‌های ملی و بهره‌گیری مؤثر از ظرفیت‌های بین‌المللی در مسیر توسعه جودو کشور تأکید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *