بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آرتور کابرال از بنفیکا به بوتافوگو پیوست

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1404 | 8:03

فابریزیو رومانو، خبرنگار معتبر نقل‌وانتقالات، با انتشار توییتی اعلام کرد که انتقال آرتور کابرال، مهاجم برزیلی باشگاه بنفیکا، به تیم بوتافوگو نهایی شده است.

به گزارش ایلنا، طبق اعلام رومانو، دو باشگاه بر سر مبلغ ۱۵ میلیون یورو + ۱۰٪ از سود فروش آینده به توافق رسیدند و در حال تبادل اسناد رسمی هستند.

کابرال قرار است به سرعت راهی ایالات متحده شود تا بوتافوگو را در مسابقات جام جهانی باشگاه‌ها (FIFA Club World Cup) همراهی کند. باشگاه برزیلی برای تقویت خط حمله خود در این رقابت مهم، به دنبال جذب فوری او بود.

مهاجم ۲۶ ساله که سابقه بازی در بازل سوئیس و فیورنتینا را نیز در کارنامه دارد، فصل گذشته را با پیراهن بنفیکا در پرتغال سپری کرد، اما نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم پیدا کند. حالا انتقال به بوتافوگو می‌تواند فرصتی تازه برای احیای دوران حرفه‌ای این بازیکن باشد.

 

 

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *