بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

گاف عجیب سیدحسین حسینی؛ کاپیتانی که بزرگتر نیست

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1404 | 7:47

صحبت‌های تمسخرآمیز و بحث برانگیز حسین حسینی درباره رامین رضاییان، ممکن است برای استقلال گران تمام شود.

صحبت‌های تمسخرآمیز و بحث برانگیز حسین حسینی درباره رامین رضاییان، ممکن است برای استقلال گران تمام شود.

طرفداری | سیدحسین حسینی دروازه‌بان استقلال تهران است باتوجه به سبقه طولانی‌اش دیگر کاپیتان اول باشگاه استقلال محسوب می‌شود. درباره عملکرد غیرفنی او همواره انتقادات بسیاری شکل گرفته است. بسیاری حسینی را یک بزرگتر در استقلال نمی‌دانند. درواقع یکی از مشکلات استقلال این فصل باتوجه به نظر برخی کارشناسان، نبود یک کاپیتان و بزرگتر واقعی بالای سر استقلال در زمین بود.

حرف‌های عجیب حسینی علیه رامین رضاییان

به نقل از فرهیختگان، سیدحسین حسینی دروازه‌بان استقلال با اظهارات اخیرش علیه همبازیان خود و به ویژه رامین رضاییان، یک بار دیگر سر و صدای رسانه‌ای زیادی ایجاد کرد و صحبت‌هایش باعث شد تا انتقادات بسیاری به این چهره در فضای مجازی شکل بگیرد. گلر استقلالی‌ها در مصاحبه با یکی از رسانه‌ها به جای حمایت از هم‌تیمی‌های خود، شروع به شوخی‌های بعضاً تمسخرآمیز علیه رامین رضاییان کرد و حرف‌هایی زد که در شأن یک کاپیتان نیست. او طوری درباره بهترین بازیکن فصل گذشته تیمش صحبت کرد که گویی همه مشکلات استقلال تقصیر اوست. 

عملکرد قابل قبول رامین و اشتباهات کاپیتان

در هر صورت رامین فصل قبل عملکرد قابل قبولی را از خود به جای گذاشت با گل‌ها و پاس گل‌های خود در خیلی از مواقع تیم را از بحران نجات داد، درست برعکس کاپیتان این تیم که با عملکرد پرنوسان فصل سختی را برای هواداران استقلال رقم زد. در چنین اوضاعی از کاپیتان تیم که خودش در موضع ضعف قرار دارد این انتظار می‌رفت که در راستای وظایف کاپیتانی خود از ستاره تیمش دفاع و حمایت کند، نه اینکه به او بتازد.

گل رامین رضاییان به ذوب آهن (ذوب آهن ۱-۱ استقلال)

 

 

سیدحسین حسینی کاپیتان شایسته‌ای است؟

موضوع اما فقط این نیست. مشکل اصلی این است که سیدحسین حسینی حتی بعد از سال‌ها بازوبند بستن، هنوز با مسئولیت کاپیتانی تیم بزرگی مثل استقلال بیگانه است. یک کاپیتان باید تیم را متحد کند، نه اینکه در رسانه‌ها علیه هم‌تیمی‌ها صحبت کرده و حاشیه جدید درست کند. استقلالی‌ها هم دقیقاً با همین موضوع مشکل دارند؛ کسی که بازوبند دارد اما بلد نیست چطور تیم را مدیریت کند. حسینی بار دیگر نشان داد کاپیتانی فقط بستن بازوبند نیست. 

گل جون دوران به استقلال روی اشتباه حسینی (النصر ۱-۰ استقلال)

 

 

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *