بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

امید روانخواه گزینه سفارشی برای تیم ملی امید

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 خرداد 1404 | 14:24

شانس حضور حسین عبدی و مجتبی حسینی به نیمکت تیم ملی امید کم است.

شانس حضور حسین عبدی و مجتبی حسینی به نیمکت تیم ملی امید کم است.

طرفداری | تیم ملی امید ایران سال‌های بسیاری است که به رقابت‌های المپیک راه نیافته است. این اتفاق در سایه تصمیمات ضعیف فدراسیون فوتبال ایران و کمیته ملی المپیک صورت گرفت. انتخاب سرمربی تیم ملی امید گام اول برای رسیدن به المپیک است، انتخابی که همواره در زمان نامناسب صورت می‌گیرد.

رقابت‌های جام ملت‌های امید آسیا در سال ۲۰۲۶ در عربستان برگزار می‌شود و به همین دلیل تیم ملی امید ایران باید سرمربی خود را بشناسد و کار خود را آغاز کند. پیش‌‍‌تر صحبت از تلاش فدراسیون برای انتخاب سرمربی تیم ملی امید به‌میان آمد، از سعید دقیقی و محمد ربیعی به عنوان گزینه‌های احتمالی نام برده شد اما نکته جالب اینست که هر دوی این سرمربیان به‌سرعت تیم فصل آینده خود را انتخاب کردند. با این اوصاف فدراسیون درپی گزینه‌های دیگر رفت.

به نقل از سایت میدان، امید روانخواه که پیش از این شنیده می‌شد با پارتی‌بازی به یکی از گزینه‌های سرمربیگری تیم امید تبدیل شده است، حالا از میان سایر گزینه‌ها شانس اول را برای این جایگاه دارد. انگار سفارش‌های یک مسئول سیاسی به فدراسیون فوتبال برای منصوب کردن او به این سمت موفقیت‌آمیز بوده و حالا روانخواه یک قدم به هدایت تیم امید نزدیک‌تر شده است.

با این حال شانس حسین عبدی به صفر رسیده و مجتبی حسینی گزینه دوم تیم امید است. خطیبی هم همچنان در تلاش برای تبدیل شدن به یکی از گزینه‌های این تیم است اما فعلا برگ برنده را روانخواه دارد. شایان ذکر است عبدی و مجتبی حسینی سابقه کار با جوانان و درخشش با آنها را دارند و به همین خاطر گزینه‌های مناسبی برای تیم ملی امید محسوب می‌شوند اما کارنامه روانخواه چندان مشخص نیست.

امید روانخواه قبل از این سرمربی تیم هوادار بود که با پایان فصل این تیم به لیگ دسته یک سقوط کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *