بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رسمی؛ کریستیانو جونتولی از مدیریت یوونتوس برکنار شد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 خرداد 1404 | 21:46

انتخاب تیاگو موتا به عنوان سرمربی، برای کریستیانو جونتولی گران تمام شد. 

انتخاب تیاگو موتا به عنوان سرمربی، برای کریستیانو جونتولی گران تمام شد. 

طرفداری | کریستیانو جونتولی، پس از تنها دو سال کار در یوونتوس به عنوان مدیر ورزشی، از کار برکنار شد. 

باشگاه یوونتوس در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد با کریستیانو جونتولی توافق انجام شده تا قرارداد فسخ شود. مدیر ایتالیایی سابق ناپولی، در یوونتوس خرید و فروش‌های زیادی داشت اما طی این دو سال، بیانکونری وضعیت پایداری در زمین نداشت. با ورود دیمین کومولی به عنوان مدیر اجرایی جدید یوونتوس، جورجو کیه لینی نقش مهم‌تری در باشگاه خواهد داشت و پیش‌بینی می‌شود یک مدیر ورزشی نیز به کادر مدیریت اضافه شود. 

کریستیانو جونتولی تابستان گذشته خریدهایی مانند داگلاس لوئیز، تئون کوپماینرس و نیکو گونزالس را به یوونتوس برد و فروش‌هایی مانند دین هاوسن و ماتیاس سوله داشت که با انتقادات زیادی مواجه شد. 

وضعیت یوونتوس روی نیمکت فعلاً با ایگور تودور که توانست روز آخر سهمیه لیگ قهرمانان را بگیرد، ادامه خواهد داشت. سرمربی کروات، حداقل در طول جام جهانی باشگاه‌ها هدایت یوونتوس را به دست خواهد داشت و پس از این رقابت‌ها در مورد آینده او تصمیم‌گیری خواهد شد. 

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *