بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بیانیه تند و تیز ملوان علیه قضاوت فینال جام حذفی: عدالت مقابل چشمان میلیون‌ها نفر ذبح شد!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 10 خرداد 1404 | 18:23

باشگاه ملوان اعلام کرد از گروه داوری دیدار با استقلال شکایت خواهد کرد.

باشگاه ملوان اعلام کرد از گروه داوری دیدار با استقلال شکایت خواهد کرد.

طرفداری | ملوان با انتشار بیانیه‌ای رسمی، نسبت به قضاوت دیدار فینال جام حذفی مقابل استقلال اعتراض شدید خود را اعلام کرد.

ملوانی‌ها ضمن قدردانی از حمایت بی‌نظیر هواداران‌شان، عملکرد تیم داوری و نهادهای مسئول را در این دیدار زیر سؤال بردند و خواستار شفاف‌سازی فوری شدند.

در بخشی از این بیانیه آمده است:

بازیکنان ملوان با تمام وجود جنگیدند و شور هواداران، روح فوتبال را به ورزشگاه بازگرداند، اما متأسفانه اشتباهات فاحش داوری، سرنوشت مسابقه را تحت تأثیر قرار داد. دو خطای واضح از بازیکن تیم حریف، روزبه چشمی، مستحق دریافت کارت زرد بودند که تنها یکی از آن‌ها با اکراه از سوی داور اعمال شد. همچنین خطای شدید صالح حردانی که باید با اخراج مستقیم مواجه می‌شد، تنها با یک کارت زرد همراه بود و در ادامه نیز خطاهای او با چشم‌پوشی مواجه شد.

 

باشگاه ملوان همچنین عملکرد سیستم کمک داور ویدیویی (VAR) را «گزینشی» و «مشکوک» توصیف کرده و تصریح کرده است:

با وجود تجهیز ورزشگاه به VAR، در صحنه‌های کلیدی مسابقه هیچ استفاده موثری از این ابزار نشد. به‌ویژه در دقیقه ۴۵، که صحنه‌ای روشن برای اخراج بازیکن حریف وجود داشت، حتی بررسی هم انجام نشد. این رفتار تکرار شد و در صحنه گل دقیقه ۱۱۹ نیز شائبه‌هایی جدی درباره خطا روی بازیکنان ملوان نادیده گرفته شد.

 

در ادامه این بیانیه، انتقادی تند به مسئولان فدراسیون فوتبال وارد شده و آمده است:

اظهارنظر شتاب‌زده رئیس فدراسیون و تأیید همه تصمیمات داوری تنها دقایقی پس از پایان بازی، بدون بررسی کارشناسی، نگرانی‌های جدی درباره بی‌طرفی فدراسیون را تقویت کرده است. به‌ویژه آنکه نایب رئیس فدراسیون نیز پیش از بازی در اظهارنظری رسمی از تیم حریف به عنوان قهرمان مورد علاقه‌اش یاد کرده بود.

 

باشگاه ملوان بندرانزلی در پایان خواستار انتشار کامل مکالمات داوران با VAR در صحنه‌های مشکوک به‌ویژه دقیقه ۴۵ شده و اعلام کرده است:

اعتراض رسمی خود را به مراجع ذی‌صلاح در AFC و مراجع قضایی ارسال خواهیم کرد و تا زمان رسیدن به پاسخ روشن، عقب‌نشینی نخواهیم کرد.

 

بیانیه با این جمله پایان می‌یابد:

فوتبال را نمی‌توان در سکوت تماشا کرد، وقتی عدالت مقابل چشمان میلیون‌ها بیننده ذبح می‌شود.

صحنه مشکوک به پنالتی برای ملوان که داور اعتقادی به خطا نداشت

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *