بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اختصاصی: امتیاز لیگ برتری تهران در آستانه واگذاری

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 10 خرداد 1404 | 14:54

امتیاز تیم لیگ برتری فوتسال عرشیا شهرقدس تا ۴۸ ساعت دیگر در صورت صدور مجوز خروج به یک خارج از پایتخت واگذار می شود

به گزارش ورزش سه، تیم عرشیا شهرقدس، قهرمان لیگ دسته اول که برای نخستین بار به لیگ برتر راه پیدا کرده است، به دلیل محدودیت بودجه از هفته‌های گذشته به دنبال فروش امتیاز خود بوده و طی این مدت جلسات طولانی را برای تزریق مالی و جذب اسپانسرینگ با مسئولین شهری انجام داد که به نظر می‌رسد نتیجه خاصی را به همراه نداشته و به همین منظور آن‌ها مصمم هستند برای از بین نرفتن امتیاز، هر چه سریع تر برگ برنده خود را به فروش برسانند.

مدیران تیم عرشیا شهرقدس با نماینده یکی از تیم‌های لیگ یکی بر سر فروش امتیاز به توافق رسیده‌اند و به دنبال مجوز خروج از استان خواهند بود. با این حال، اگر تا ۴۸ ساعت آینده، خریداری از استان تهران برای امتیاز تیم اقدامی انجام ندهد، تیم لیگ برتری به خارج از پایتخت منتقل می‌شود.

2193606

در سه روز اخیر، استان‌های قم، خراسان رضوی و چهارمحال بختیاری برای خرید امتیاز لیگ برتری اعلام آمادگی کردند و مذاکراتی را با مدیران تیم شهر قدسی ترتیب داه‌اند و این امتیاز به یکی از این سه واگذار خواهد شد.

این اوضاع عجیب و حاکم در فوتسال ایران به قدری پیچیده است که به غیر از نماینده شهرقدس، تیم‌های کراپ الوند و ایرالکو (هیات فوتبال استان مرکزی) در فاصله کمتر از ۲۰ روز تا آغاز فصل جدید در بلاتکلیفی مطلق به سر می‌برند.

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *