بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پیام ویژه برای اینتر: جامی که حق‌مان بود را بگیرید!

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 10 خرداد 1404 | 10:57

آندره اونانا در آستانه فینال لیگ قهرمانان برای اینتر آرزوی موفقیت کرد.

به گزارش “ورزش سه”، اونانا اولین دروازه‌بان تاریخ اینتر بود که در یک فصل از لیگ قهرمانان اروپا در دستکم هشت بازی دروازه‌اش را بسته نگه داشت. تنها یک فصل کافی بود تا این بازیکن در باشگاه اینتر تاریخ‌ساز شود و به یکی از بهترین دروازه‌بان‌های تاریخ این تیم تبدیل شود.

او در فصل ۲۰۲۲-۲۰۲۳ به‌ تدریج جایگاهش را به‌ عنوان یکی از شخصیت‌های اصلی این تیم تثبیت کرد، خیلی زود به دروازه‌بان شماره یک تبدیل شد، یک سوپرجام و یک جام حذفی ایتالیا را به ویترین افتخاراتش اضافه کرد اما مهم‌تر از همه، تیمش را با چندین واکنش حیاتی به فینال لیگ قهرمانان رساند.

این دروازه‌بان کامرونی امروز در خدمت منچستریونایتد است اما نمی‌تواند فینال تاریخی استانبول را از یاد ببرد. بازی‌ای دیوانه‌وار، درست مانند تیم اینزاگی که در آن زمان تا آستانه‌ غلبه بر ماشین بی‌رحم پپ گواردیولا پیش رفت. گلی که رودری به ثمر رساند، در نهایت شادی‌ را از بازیکنان نراتزوری گرفت. اما آنها امشب دنبال رسیدن به این شادی، به هر قیمت ممکن هستند.

2193464

در آستانه‌ نبرد جذاب میان اینتر و پاری‌ سن‌ ژرمن، اونانا فرصت را غنیمت شمرد تا پیامی ویژه برای هم‌تیمی‌های سابق و دوستانش در اینتر ارسال کند. او در گفتگو با توتومرکانو در این باره اظهار داشت: «دوستانم، موفق باشید! بهترین آرزوها را برای شما در این فینال لیگ قهرمانان دارم. جامی را بگیرید که ما دو سال پیش در استانبول تقریباً به آن رسیده بودیم. زنده باد اینتر!»

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *