پیام جباری پس از قهرمانی استقلال؛ «بماند از ما به یادگار»
منبع : خبرگزاری ایرنا
تهران- ایرنا- سرمربی تیم استقلال پس از قهرمانی در جامحذفی، متنی را در صفحه شخصیاش در فضای مجازی منتشر کرد.
به گزارش عصر جمعه ایرنا، جام حذفی فوتبال باشگاههای ایران در این فصل با قهرمانی استقلال به پایان رسید. استقلال شامگاه پنجشنبه با تک گل روزبه چشمی برابر ملوان به برتری رسید تا شاگردان مجتبی جباری هشتمین عنوان قهرمانی در جامحذفی را برای استقلال به ارمغان بیاورند.
مجتبی جباری سرمربی تیم پس از قهرمانی استقلال در صفحه شخصی خود در فضای مجازی، نوشت: تبریک میگم به طرفداران استقلال، همچنین از بازیکنان تیمم بابت همراهی و تلاش جانانه برای رسیدن به قهرمانی تشکر میکنم.
از کادر فنی به ویژه استاد چراغپور و هادی شکوری که بدون چشم داشت من را در این مسیر سخت کمک کردند و مثل پدر و برادر در کنارم بودند، بیاندازه سپاسگزارم.
بماند از ما به یادگار


استقلال هر چه خورد از خودی خورد+ جزئیات
پیش بینی جذاب پیشکسوت استقلال از آینده تیم ساپینتو در آسیا + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت استقلال به ستاره های تیم ساپینتو
رونمایی از مقصد آینده ستاره مغضوب ساپینتو در استقلال + جزئیات
کنایه سنگین پیشکسوت استقلال به ریکاردو ساپینتو + جزئیات
سریال غیبتهای ستاره محبوب استقلال ادامه دارد









