بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

یک عکس و یک دنیا حرف؛ گریه آنتونی پس از شکست رئال بتیس مقابل چلسی

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 8 خرداد 1404 | 12:08

فصل دراماتیک ستاره برزیلی رئال بتیس می‌توانست با جام تمام شود اما تیم سرسختی به نام چلسی در نهایت مقابل او ایستاد.

فصل دراماتیک ستاره برزیلی رئال بتیس می‌توانست با جام تمام شود اما تیم سرسختی به نام چلسی در نهایت مقابل او ایستاد.

طرفداری | آنتونی فاصله زیادی تا رستگاری کامل در فصل ۲۵-۲۰۲۴ نداشت، با این حال همراه با رئال بتیس در فینال لیگ کنفرانس اروپا مقابل چلسی شکست خورد و دستش از جام کوتاه ماند. 

فصل ۲۵-۲۰۲۴ برای آنتونی بسیار پرفرازونشیب دنبال شد و خودش می‌تواند سوژه یک مینی سریال باشد. بازیکن برزیلی در ابتدای این فصل یک کابوس کامل را در منچستریونایتد به چشم دید و علاوه بر این که داخل زمین افت کرده بود، انتقادات فراوان رسانه‌های حتی باعث شده بودند که او از لحاظ روحی و روانی دچار مشکل شود. 

هر چیزی در تاریخ یک «تا» دارد و این نقطه عطف برای آنتونی زمانی رقم خورد که او در نقل و انتقالات زمستانی، به شکل قرضی راهی رئال بتیس شد. انتقال به فوتبال اسپانیا برای آنتونی مثل یک معجزه بود و او توانست آمار خوب ۹ گل و ۵ پاس گل را از خودش طی ۲۴ بازی با پیراهن رئال بتیس در نیم‌فصل دوم ثبت کند. آنتونی همراه با رئال بتیس به فینال لیگ کنفرانس اروپا هم رسید اما در نهایت شاهد شکست تیمش مقابل چلسی بود. 

آنتونی پس از شکست رئال بتیس مقابل چلسی در فینال لیگ کفرانس اروپا - رئ گریه
گریه آنتونی پس از شکست مقابل چلسی

مهارت‌های برتر فصل ۲۵-۲۰۲۴ آنتونی 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *