بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

۹ سال گذشت؛ یازدهمین قهرمانی رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا با غلبه بر اتلتیکو مادرید در ضربات پنالتی

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 خرداد 1404 | 20:19


۹ سال پیش در این روز، زین الدین زیدان برای اولین بار در قامت سرمربی رئال مادرید به مقام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا دست یافت.

۹ سال پیش در این روز، زین الدین زیدان برای اولین بار در قامت سرمربی رئال مادرید به مقام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا دست یافت.

طرفداری | سال ۲۰۱۶ در چنین روزی و در چارچوب دیدار نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا فصل ۲۰۱۵/۱۶،‌ دو تیم رئال مادرید و اتلتیکو مادرید در حضور ۷۱ هزار تماشاگر ورزشگاه سن سیرو شهر میلان به مصاف هم رفتند.

بر خلاف فینال قبلی دو تیم این بار سرخیو راموس در دقایق ابتدایی موفق به گشودن دروازه حریف همشهری شد و نیمه اول با همین یک گل به پایان رسید. با شروع نیمه دوم حملات اتلتیکو افزایش یافت و شاگردان دیگو سیمئونه در دقیقه ۴۶ صاحب یک ضربه پنالتی شدند اما آنتوان گریزمان این ضربه را به تیر دروازه کوبید. سرانجام یانیک کاراسکو در دقیقه ۷۹ دروازه کیلور ناواس را باز کرد تا کار به تساوی کشیده شود. تلاش دو تیم در دقایق پایانی ثمری نداشت و کار به وقت‌های اضافه کشیده شد.

در وقت‌های اضافه دو تیم موقعیت‌های خوبی را از دست دادند اما توپی از خط دروازه‌ها رد نشد تا قهرمان در ضربات پنالتی مشخص شود. در حالی که هر ۴ ضربه نخست بازیکنان رئال مادرید توسط لوکاس وازکز، مارسلو، گرت بیل و سرخیو راموس به گل تبدیل شده بود، خوانفران پنالتی چهارم اتلتیکو را از دست داد تا سرنوشت بازی با ضربه پنالتی کریستیانو رونالدو مشخص شود. رونالدو خلاف جهت یان اوبلاک توپ را وارد دروازه کرد تا رئال مادرید برای یازدهمین بار فاتح لیگ قهرمانان اروپا شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *