بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جدایی سرمربی والیبال ژاپن از اوساکا

منبع : خبرگزاری ایسنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1404 | 19:04

لوران تیلیه به دوران حضورش در اوساکا پایان داد.

لوران تیلیه به دوران حضورش در اوساکا پایان داد.

به گزارش ایسنا، لوران تیلیه پس از پنج سال حضور در اوساکا بلوتون تصمیم به کناره‌گیری گرفت. او با باشگاه اوساکا، دو مدال نقره لیگ ژاپن را کسب کرد. او همچنین قهرمانی در جام امپراتور را با این تیم جشن گرفت.

او پنج فصل در این تیم ژاپنی بود و در فصل جاری به کسب مقام دوم در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا دست یافت.

تیلیه اکنون تنها سرمربی تیم ملی والیبال ژاپن است. او بعد از بازی‌های المپیک پاریس جایگزین هموطن خود فیلیپ بلین شد. تیلیه تیم متفاوتی را برای لیگ ملت‌ها انتخاب کرده است و قصد دارد چهره‌های جدیدی را امتحان کند.

او با تیم ملی فرانسه، دو بار قهرمان لیگ جهانی، قهرمانی اروپا و مدال طلای بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ را به دست آورد. تیلیه به عنوان بازیکن، هفت بار قهرمان فرانسه شد و دو بار جام حذفی فرانسه را برد و با تیم ملی فرانسه، مدال نقره و برنز مسابقات قهرمانی اروپا را به دست آورد.

دسته بندی ها : خبرگزاری ایسنا
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *