بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سران باشگاه بارسلونا به فکر جذب یک دروازه‌بان مطمئن

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 خرداد 1404 | 21:10

باشگاه بارسلونا به فکر جذب یک دروازه‌بان مطمئن افتاده است.

به گزارش ایلنا، وضعیت بدنی و افزایش سن مارک آندره تراشتگن در کنار آینده نامعلوم وویچک شزنی در بارسلونا، سران این باشگاه را به فکر جذب یک دروازه‌بان مطمئن انداخته است. 

درحالی که رسانه‌ها از قطعی‌بودن خروج اینیاکی پنیا از بارسلونا سخن می‌گویند، هانسی فلیک و دکو بر سر خرید یک سنگربان جدید اتفاق نظر دارند و با بررسی گزینه‌های موجود، می‌خواهند خیالشان را از بابت تقویت ‌شدن این پست راحت کنند. 

در روزهای اخیر، اخباری مبنی بر علاقه‌ بارسلونا به جذب یکی از بین امیلیانو مارتینز، بات فربروخن، لوکا شوالیه و خوان گارسیا منتشر شده‌اند. با این حال، موندو گزارش داد که نفر چهارم فهرست مذکور یعنی خوان گارسیا، اولویت اصلی آبی و اناری‌پوشان برای تقویت پست دروازه‌بانی محسوب می‌شود. 

قرارداد گارسیا با اسپانیول در سال ۲۰۲۸ به اتمام می‌رسد اما باشگاه‌های خواهان این بازیکن می‌توانند با پرداخت تنها ۲۵ میلیون یورو، او را به خدمت بگیرند. گفتنی است بند فسخ گارسیا در ۱۵ روز پایانی هر پنجره نقل و انتقالاتی به ۳۰ میلیون یورو افزایش پیدا می‌کند.

 

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *