بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اکرم عفیف قرارداد خود را با السد «مادام العمر» تمدید کرد / عکس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 خرداد 1404 | 18:26

مرد سال آسیا در قطر ماندنی شد.

مرد سال آسیا در قطر ماندنی شد.

طرفداری | السد قطر رسماً از تمدید قرارداد اکرم عفیف، ستاره ۲۸ ساله و تأثیرگذار خود خبر داد. بدین ترتیب، این مهاجم ملی‌پوش همکاری خود را با قهرمان فعلی لیگ ستارگان قطر ادامه خواهد داد. باشگاه السد با انتشار ویدیویی در حساب رسمی خود در شبکه‌های اجتماعی این خبر را اعلام کرد که در آن پیراهنی بر تن عفیف با نماد «برای همیشه» دیده می‌شود.

عفیف که فصلی رؤیایی را پشت سر گذاشته، با به ثمر رساندن ۱۸ گل و ارسال ۱۵ پاس گل در ۲۲ بازی، نقشی غیرقابل انکار در قهرمانی تیمش در رقابت‌های داخلی ایفا کرد. درخشش او تنها به عرصه باشگاهی محدود نشد؛ این ستاره در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ نیز با عملکردی خیره‌کننده، عنوان بهترین بازیکن و آقای گل مسابقات را به خود اختصاص داد و تیم ملی قطر را برای دومین بار به مقام قهرمانی این رقابت‌ها معتبر رساند.

اکرم عفیف

این بازیکن خلاق و هجومی که سابقه بازی در تیم ویارئال اسپانیا را نیز در کارنامه دارد، در طول دوران حضورش در السد، آمار فوق‌العاده‌ای به جا گذاشته است: ۲۱۸ بازی، ۱۴۳ گل و ۱۰۶ پاس گل. اکرم عفیف که در سال ۲۰۱۹ به عنوان مرد سال فوتبال آسیا انتخاب شده بود، همچنان یکی از برجسته‌ترین و تأثیرگذارترین چهره‌های فوتبال در قاره کهن به شمار می‌رود.

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *