بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش خرید جدید پرسپولیس به شایعه حضور در لیست مازاد اسماعیل کارتال

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 خرداد 1404 | 15:45

خرید جدید پرسپولیس نسبت به شایعات واکنش نشان داد.

خرید جدید پرسپولیس نسبت به شایعات واکنش نشان داد.

طرفداری |مجتبی فخریان قصد دارد در پرسپولیس به کارش ادامه بدهد.

مجتبی فخریان جزو خریدهای پرسپولیس در نقل و انتقالات بوده است. بازیکنی که بعد از گل زیبای خود با پیراهن شمس آذر به پرسپولیس، حسابی چهره شد و نگاه خیلی‌ها را به خودش جلب کرد و در نهایت راهی پرسپولیس شد.

از روز گذشته برخی سایت‌ها و منابع مدعی شدند اسماعیل کارتال این بازیکن را نمی‌خواهد و به مدیران پرسپولیس اعلام کرده مجتبی فخریان نیامده در لیست مازاد اسماعیل کارتال قرار گرفته است.

طبق این گزارشات، رضا درویش با نظر خودش به سراغ مجتبی فخریان رفته و این بازیکن مورد تایید سرمربی پرسپولیس نیست. گفته می‌شود رضا درویش می‌خواهد برای جلوگیری از ضرر باشگاه پرسپولیس، مجتبی فخریان را قرضی به تیم دیگری بفرستد.

با این حال این بازیکن در واکنش به این شایعات در مصاحبه‌ای گفت:

آقای کارتال به خوبی نشان داده که به بازیکنان جوان فرصت می‌دهد، همان‌طور که به یعقوب براجعه و سهیل صحرایی اعتماد کرد. سبک هجومی او با ویژگی‌های من سازگار است و مطمئنم می‌توانم در سیستم او بدرخشم. وظیفه من این است که با تلاش و عملکرد خوب، نظر او را جلب کنم. حتی اگر در ابتدا روی نیمکت بنشینم، انگیزه‌ام را از دست نمی‌دهم، چون بازی برای پرسپولیس حتی برای یک دقیقه هم افتخار بزرگی است. من با روحیه جنگندگی آمده‌ام تا جای خودم را در این تیم بزرگ باز کنم.

به نظر می‌رسد حداقل مجتبی فخریان قصد ندارد به راحتی از پرسپولیس برود و می‌خواهد برای اثبات توانایی‌های خود، بجنگد.

هایلایت مجتبی فخریان، پدیده قزوینی لیگ برتر ایران؛ از پیکان و آکادمی کیا تا سوپرگل به پرسپولیس

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *