بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آنژ پوستکوعلو به هواداران تاتنهام: فصل سوم سریال‌های خوب از فصل دوم بهتر است!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 3 خرداد 1404 | 10:28

او معمولاً در فصل دوم جام می‌برد و حالا وعده داده در فصل سوم بهتر هم نتیجه بگیرد. 

او معمولاً در فصل دوم جام می‌برد و حالا وعده داده در فصل سوم بهتر هم نتیجه بگیرد. 

طرفداری | هزاران هوادار در خیابان‌های شمال لندن گرد هم آمدند تا همراه با بازیکنان و کادر فنی، قهرمانی تاتنهام در لیگ اروپا را جشن بگیرند. در این مراسم، آنژ پوستکوعلو، سرمربی استرالیایی تاتنهام با شور و حرارت از آینده‌ای روشن برای باشگاه سخن گفت و تأکید کرد که فصل آینده بهتر از فصل جاری خواهد بود.

به گزارش BBC، آنژ پوستکوعلو که در دومین فصل حضورش روی نیمکت تاتنهام موفق به کسب نخستین جام باشگاه در ۱۷ سال گذشته شد، در سخنرانی‌اش خطاب به هواداران گفت:

همه سریال‌های تلویزیونی خوب، فصل سوم‌شان بهتر از فصل دوم است.

این در حالی است که تاتنهام فصل دشواری را در لیگ برتر پشت سر گذاشته و با قرار گرفتن در رتبه هفدهم جدول و تنها یک بازی باقی‌مانده، عملکردی پایین‌تر از انتظار داشته است. گفته می‌شود مدیران باشگاه بررسی گزینه‌های جایگزین برای پوستکوعلو را آغاز کرده‌اند، با این حال، محبوبیت او نزد هواداران همچنان بالا است و بازیکنان تیم نیز در این مراسم از علاقه و حمایت خود نسبت به سرمربی‌شان سخن گفتند.

پوستکوعلو که پیش از این در ابتدای فصل وعده‌ی کسب جام داده بود، در جمع هواداران با اشاره به انتقادات گذشته گفت:

گفته بودم جام می‌بریم و آن‌ها خندیدند.

وی همچنین در گفت‌وگویی با کانال یوتیوب رسمی باشگاه گفت:

در تاریخ می‌نویسند که ما قهرمان لیگ اروپا شدیم؛ نمی‌نویسند چگونه به آن رسیدیم. تصمیم گرفتم تمرکزمان را روی آوردن جام به باشگاه بگذاریم، و حالا این جام اینجاست.

جشن قهرمانی تاتنهام در لیگ اروپا | فصل ۲۵-۲۰۲۴

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *