هایلایت و بیوگرافی گوتی لارسونه، دروازهبان فرانسوی لینکشده به سپاهان؛ از درخشش در برست تا کاپیتانی سن اتین
گزینه لینکشده برای حضور در خط دروازه باشگاه سپاهان در راستای جانشینی پیام نیازمند، گوتی لارسونه، کاپیتان باشگاه سن اتین فرانسه است. او تجربه بازی در برست و والنسین فرانسه را داشته و پس از سقوط با سن اتین و مذاکره این باشگاه با سنگربانی دیگر، به باشگاه سپاهان، نایب قهرمان لیگ برتر ایران، لینک شده است.
طرفداری | گوتی لارسونه (Gautier Larsonneur) زاده ۲۳ فوریه ۱۹۹۷ در شهر سنت رنان فرانسه است. او در پست دروازهبان بازی میکند. لارسونه فوتبالش را از تیمهای پایه باشگاه برست فرانسه شروع کرد و در سال ۲۰۱۷ به تیم اصلی این باشگاه رسید. مصدومیت دو دروازهبان نخست برست که در لیگ دو یا سطح دوم فرانسه حضور داشت، باعث شد تا لارسونه در هفته سوم این لیگ برابر آژاکسیو به ترکیب اصلی رسیده و با کلینشیت خود، تبدیل به دروازهبان نخست تیمش شود. او در طول دو فصل حضور خود در برست، آمارهای ۳۷ بازی و ۱۴ کلینشیت در فصل ۱۸-۲۰۱۷ و ۳۸ بازی و ۱۳ کلینشیت در فصل ۱۹-۲۰۱۸ را به ثبت رساند. درخشش لارسونه در دروازه برست، این باشگاه را به لیگ برتر فرانسه یا لیگ یک، رساند.

این دروازهبان پس از ثبت بیشترین سیو در نیم فصل نخست فصل ۲۰-۲۰۱۹، آمار ۲۷ بازی و هفت کلینشیت را در این فصل که نخستین فصل حضورش در فوتبال حرفهای بود، ثبت کرد. لارسونه سپس در فصل ۲۱-۲۰۲۰ نیز همچنان دروازهبان نخست تیمش بود و به شش کلینشیت در ۳۵ بازی رسید. او از سال ۲۰۲۱، جایگاهش در ترکیب اصلی تیمش را از دست داد و آمار پنج بازی و دو کلینشیت را در فصل ۲۲-۲۰۲۱ ثبت کرد. اختلاف با میشل درزکریان، سرمربی وقت برست، در کنار نیمکتنشینی سبب شد تا لارسونه در سال ۲۰۲۲ به صورت قرضی راهی والنسین شود. او در بازگشت به دومین سطح فوتبال فرانسه، آمار ۱۸ بازی و هفت کلینشیت را تا ماه ژانویه ثبت کرد. سن اتین، دیگر باشگاه حاضر در لیگ سطح دوم فرانسه، در ژانویه ۲۰۲۳ با پرداخت ۱.۶ میلیون یورو، لارسونه را خریداری کرد و قرارداد قرضی این بازیکن با والنسین را باطل کرد.
۲۱ بازی و هفت کلینشیت در فصل ۲۳-۲۰۲۲ و ۳۶ بازی و ۱۹ کلینشیت در فصل ۲۴-۲۰۲۳، آمارهای لارسونه در لیگ سطح دوم فرانسه به همراه سن اتین بود که این باشگاه را در سال ۲۰۲۴ به لیگ برتر فرانسه رساند. ۳۴ بازی و پنج کلینشیت، حاصل کار لارسونه در بازگشت به لیگ فرانسه بود که منجر به سقوط سن اتین شد. حال این بازیکن که بازوبند کاپیتانی سن اتین را نیز بر بازو دارد، پس از سقوط این باشگاه و مذاکرات جدی سن اتین با یک دروازهبان دیگر، به باشگاه سپاهان لینک شده است. لارسونه پس از درخشش در برست، به تیم ملی زیر ۲۱ سال فرانسه دعوت شد و در دو بازی ملی به میدان رفت. او در تیم المپیک فرانسه برای المپیک توکیو حضور داشت اما به دلیل مصدومیت، این مسابقات را از دست داد.

از سری هایلایتهای نقل و انتقالاتی
معاد قرعی، دفاع راست ۲۲ ساله لینکشده به پرسپولیس از لیگ برتر مراکش
مارتین هینترگر، مدافع اتریشی لینکشده به پرسپولیس؛ از بریس برابر بایرن مونیخ تا قهرمانی در لیگ اروپا
کوئینسی پرومس، بازیکن لینکشده به استقلال؛ از درخشش در اسپارتاک مسکو و آژاکس تا حبس در دبی














