بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پدرو پورو: تاتنهام برای کسب قهرمانی در لیگ اروپا تحت فشار انتظارات هوادارانش قرار دارد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 اردیبهشت 1404 | 20:06

مدافع راست اسپانیایی اسپرز می‌گوید خواسته‌های هواداران تیم، لزوماً به ضرر آن‌ها نیست.

مدافع راست اسپانیایی اسپرز می‌گوید خواسته‌های هواداران تیم، لزوماً به ضرر آن‌ها نیست.

طرفداری | پدرو پورو، مدافع راست تاتنهام، پیش ازفینال لیگ اروپا برابر منچستریونایتد، از اهمیت این مسابقه برای تیمش و هواداران سخن گفت و همچنین به احساس خاص خود از بازی در خاک اسپانیا پرداخت.

به گزارش فوتبال لندن، پورو که در نشست خبری پیش از مسابقه چهارشنبه شب، در کنار آنژ پوستکوعلو و سون هیونگ مین حاضر شده بود، به خبرنگاران گفت:

  • دربارهٔ انتظار طولانی برای کسب جام:

این لحظه‌ای بسیار مهم برای ماست و ما هم این را می‌دانیم؛ هواداران هم همین‌طور. فکر می‌کنم آن‌ها از بیرون فشار بیشتری به ما وارد می‌کنند و این کاملاً طبیعی است، چون مدت زیادی است که شاهد قهرمانی ما نبوده‌اند. مهم‌ترین نکته برای ما این است که تمرکزمان را حفظ کنیم.

  • دربارهٔ فینال:

فینال، فینال است. ما فقط باید تمرکز داشته باشیم، روی خودمان متمرکز بمانیم و بهترین عملکرد ممکن را ارائه دهیم.

  • دربارهٔ بازی کردن در فینالی که در اسپانیا برگزار می‌شود:

خیلی خاص است، چون می‌دانستیم که فینال در بیلبائو برگزار می‌شود و برای بازیکنان اسپانیایی مثل من، این اتفاق واقعاً ویژه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *