بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شوک بزرگ به فوتبال کشور؛ کنفدراسیون فوتبال آسیا سهمیه ایران را کاهش داد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 اردیبهشت 1404 | 16:56

کنفدراسیون فوتبال آسیا به طور رسمی کاهش سهمیه فوتبال ایران در لیگ نخبگان آسیا را اعلام کرد. این تغییرات به این معنی است که در دو فصل آینده، ایران فقط یک تیم مستقیم و یک تیم در پلی‌آف خواهد داشت.

کنفدراسیون فوتبال آسیا به طور رسمی کاهش سهمیه فوتبال ایران در لیگ نخبگان آسیا را اعلام کرد. این تغییرات به این معنی است که در دو فصل آینده، ایران فقط یک تیم مستقیم و یک تیم در پلی‌آف خواهد داشت.

طرفداری | تیم‌های ایرانی در دو سال اخیر نتوانستند عملکرد مطلوبی در رقابت‌های آسیایی داشته باشند. از طرفی تیم‌های قطری و اماراتی با عملکرد خوب خود، امتیازات بیشتری کسب کرده و توانستند سهمیه‌های بیشتری به دست آورند. این ناکامی‌ها باعث کاهش سهمیه فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا شده است.

در یک تصمیم تأثیرگذار، کنفدراسیون فوتبال آسیا به طور رسمی اعلام کرد که سهمیه فوتبال ایران در رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا کاهش یافته است. این تغییرات که به عنوان یک شوک بزرگ برای فوتبال ایران به حساب می‌آید، به این معنی است که در دو فصل آینده، ایران تنها یک تیم مستقیم و یک تیم در پلی‌آف در لیگ قهرمانان آسیا خواهد داشت.

علت کاهش سهمیه

این تصمیم در پی عملکرد ضعیف نمایندگان ایران در رقابت‌های آسیایی در دو سال اخیر اتخاذ شد. تیم‌های ایرانی نتوانستند در مسابقات گروهی و حذفی نتایج مورد انتظار را کسب کنند. در مقابل، تیم‌های قطری و اماراتی با عملکرد درخشان خود توانستند سهمیه‌های بیشتری کسب کنند. به ویژه قطر که با درخشش تیم‌هایی مانند السد توانست جایگاه بهتری نسبت به ایران کسب کند.

سهمیه آسیایی+

وضعیت کنونی و چالش‌های آینده

تراکتور به عنوان تنها نماینده ایران در مرحله گروهی لیگ قهرمانان فصل آینده حضور دارد و سپاهان نیز باید در صورت پیروزی برابر الدحیل، جواز حضور در این مرحله را کسب کند. این تغییرات تأثیر زیادی بر تیم‌های ایرانی خواهد داشت و رقابت برای کسب سهمیه سخت‌تر خواهد شد.

نگرانی‌های آینده

این کاهش سهمیه نه تنها برای فصل آینده بلکه برای دو فصل آینده نیز ادامه خواهد داشت و فشار زیادی بر دوش باشگاه‌های ایرانی خواهد گذاشت. برای جبران این عقب‌ماندگی، تیم‌های ایرانی باید عملکرد خود را بهبود بخشند و تلاش کنند که در این مدت کوتاه، سهمیه‌های بیشتری را از آن خود کنند.

سهمیه آسیایی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *