بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پایان اولین تجربه مربیگری ویکتور والدس بعد از چهار بازی

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 | 18:38

ماجراجویی ویکتور والدس، دروازه‌بان سابق بارسلونا، روی نیمکت رئال آویلا خیلی زود به پایان رسید.

به گزارش “ورزش سه”، در حالیکه پیش بینی می‌شد ویکتور والدس تا پایان فصل آینده در این تیم بماند اما پس از حذف از رقابت‌های صعود به دسته اول فوتبال اسپانیا، تصمیم به کناره‌گیری گرفت.

رئال آویلا در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که این تصمیم به خواست خود والدس گرفته شده است. دروازه‌بان پیشین بارسلونا تنها چهار دیدار هدایت تیم را بر عهده داشت.

رئال آویلا از راهیابی به مرحله نهایی صعود به دسته اول لیگ فوتبال اسپانیا بازماند. این تیم با وجود پیروزی ۲-۰ در دیدار رفت مقابل کاسرسنیو، در بازی برگشت با همان نتیجه شکست خورد و به دلیل جایگاه پایین‌تر در جدول فصل عادی، از رقابت‌ها حذف شد.

2188833

پس از این ناکامی، والدس در اظهار نظری تأمل‌برانگیز آینده خود را مبهم توصیف کرد:«باید ببینیم چه می‌شود. می‌خواهم کمی استراحت کنم و با آرامش شرایط را تحلیل کنم.»

در بیانیه رسمی باشگاه آمده است:«رئال آویلا اعلام می‌کند که ویکتور والدس فصل آینده هدایت این تیم را بر عهده نخواهد داشت؛ این تصمیم به درخواست صریح خود او اتخاذ شده است. سرمربی در نامه‌ای، تمایل خود برای عدم ادامه همکاری در فصل ۲۶-۲۰۲۵ را به باشگاه اعلام کرده است. باشگاه از زحمات او در رساندن تیم به مرحله پلی‌آف تشکر می‌کند و برایش در ادامه مسیر، بهترین آرزوها را دارد.»

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *