بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رودری: به لامین یامال نگاه نکنید و سعی نکنید مثل او باشید!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 | 13:18

برنده توپ طلا از ماه‌های دشوار ریکاوری و بازگشت نزدیک خود به میادین فوتبال صحبت می‌کند.

برنده توپ طلا از ماه‌های دشوار ریکاوری و بازگشت نزدیک خود به میادین فوتبال صحبت می‌کند.

طرفداری | رودری، هافبک منچسترسیتی، در مصاحبه‌ای با El País Semanal درباره دوران سخت ریکاوری پس از مصدومیت در ماه سپتامبر و بازگشت قریب‌الوقوعش به میادین فوتبال صحبت کرد. این بازیکن ۲۸ ساله با هیجان از ادامه مسیر حرفه‌ای خود گفت:

حقیقت این است که الان در دورانی از فوتبال هستیم که بازیکنان خیلی جوانی در حال ظهور هستند و اختلاف سنی بین ما زیاد است. گاهی با خودت می‌گویی: لعنتی، من دیگه پیر شدم! اما نه، من فکر می‌کنم الان در بهترین مقطع دوران فوتبالم هستم و هنوز یک مسیر فوق‌العاده در پیش دارم.

پدیده بازیکنان جوان در تیم‌های بزرگ

رودری به پدیده جدیدی در فوتبال اشاره کرد؛ حضور بازیکنان ۱۶، ۱۷ و ۱۸ ساله به‌عنوان بازیکن ثابت در تیم‌های بزرگ.

این واقعاً شگفت‌انگیز است. این یک پدیده جدید در فوتبال حرفه‌ای است؛ چیزی که قبلاً غیرقابل تصور بود… بعد به خودت نگاه می‌کنی و می‌گویی: من ۱۰ سال از او بزرگترم! در سن او، من تازه در تیم جوانان بودم! این بچه‌ها انگار از جنس دیگری ساخته شده‌اند؛ اما آن‌ها استثنا هستند، نه قانون. این مسیر طبیعی رشد یک بازیکن نیست.

لامین یامال؛ نمونه‌ای از استعدادهای استثنایی

رودری از لامین یامال به‌عنوان بهترین مثال این استعدادهای جوان یاد کرد:

شنیده‌ام که این روزها خیلی از بچه‌ها در فوتبال ناامید می‌شوند، چون لامین یامال را می‌بینند و فکر می‌کنند باید مثل او باشند… اما واقعیت این است که لامین یامال عادی نیست، پس به او نگاه نکنید و سعی نکنید مثل او باشید! هر کسی مسیر خودش را دارد. وقتی من بچه بودم و فوتبال را تازه شروع کرده بودم، دوست داشتم کسی این حرف‌ها را به من می‌زد. حالا که می‌دانم، وقتی با بازیکنان خیلی جوان صحبت می‌کنم، به آن‌ها می‌گویم: هدف فقط رسیدن به اوج نیست، هدف این است که بهترین نسخه از خودت باشی و هرچقدر می‌توانی پیشرفت کنی. اگر فقط هدفت این باشد که «می‌خواهم مثل فلان بازیکن شوم» ممکن است در طول مسیر ناامیدی‌های زیادی تجربه کنی.

رودری یک هیولاست و نقش جدیدی را در فوتبال تعریف کرده

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *