بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

علی‌نژاد: ابتکار ایجاد موزه ورزش کار بزرگی بود

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 | 11:21

تهران- ایرنا- دبیر کل کمیته ملی المپیک گفت: ابتکار ایجاد موزه ورزش کار بزرگی بود و تلاش شد مدیران کمیته به غنای موزه بیفزایند.

به گزارش ایرنا، مهدی علی‌نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک امروز (یکشنبه) در مراسم روز جهانی موزه اظهار داشت: ابتکار ایجاد موزه ورزش کار بزرگی بود و تلاش شد مدیران کمیته به غنای موزه بیفزایند. امروز افتتاح مخزن موزه را داشتیم که باید از همکارانم در موزه ملی المپیک تشکر کنم.

وی افزود: در این چند روزه مهمانان خارجی که از موزه بازدید کردند گفتند که متوجه شدیم المپیک در ایران ریشه دارد. برخی کشورها که الان در ورزش هستند در سال ۱۹۴۸ محلی از اعراب نداشتند اما ما در این دوره از المپیک حضور داشتیم.

علی‌نژاد ادامه داد: قصد داریم موزه ورزش را به بازدید عمومی برسانیم. با آموزش و پرورش هم نامه‌نگاری کردیم تا المپیک در کتب درسی گنجانده شود. دومین ماهی است که برای قهرمانان جشن تولد می‌گیریم، ان‌شالله این کار تداوم داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *