جدایی موقت از استقلال شاید با خاطرهای خوش
منبع : ورزش 3
آرمین سهرابیان در تلاش است تا با کسب جام از استقلال جدا شود.
به گزارش “ورزش سه”، آرمین سهرابیان، مدافع چپپای استقلال، در حال سپری کردن آخرین روزهای حضورش در جمع آبیهای پایتخت است. بازیکنی که یکی از عجیبترین نقلوانتقالات تابستان گذشته را تجربه کرد؛ او ابتدا از استقلال جدا شد و به نساجی پیوست، اما پس از جدایی جواد نکونام از کادرفنی استقلال، دوباره به این تیم برگشت.
با این حال، بازگشت او هم نتوانست گرهای از مشکلات خط دفاعی استقلال باز کند؛ چرا که تیم در این فصل گلهای زیادی دریافت کرد و بارها اشتباهات فردی و تیمی در ساختار دفاعی به چشم آمد. سهرابیان در فصل جاری حضور نسبتاً پررنگی در ترکیب استقلال داشت و در مسابقات مختلفی به میدان رفت، اما عملکرد او هم مثل خیلی از همتیمیهایش تحتتأثیر فصل پرفراز و نشیب آبیها قرار گرفت.

تیمی که نه در خط دفاعی انسجام داشت، نه در نتیجهگیری موفق بود، و نه شرایط پایداری روی نیمکت تجربه کرد. با این حال، مدافع چپ استقلال حالا خودش را آماده میکند تا در دیدار نیمهنهایی جام حذفی مقابل صنعت نفت آبادان، فصل را به شکلی آبرومندانه به پایان برساند. او هم مثل دیگر بازیکنان امیدوار است با رسیدن به فینال و شاید کسب عنوان قهرمانی، اندکی از تلخیهای این فصل را برای هواداران جبران کند.
در پایان فصل، آرمین سهرابیان به دلیل آغاز دوره خدمت سربازی ناچار به ترک استقلال خواهد بود. او در فصل آینده باید پیراهن یکی از دو تیم نظامی فجر سپاسی شیراز یا ملوان بندر انزلی را بر تن کند. با این حال، هدف فعلی سهرابیان چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نیست؛ او میخواهد با یک خاطره خوش و یک جام در کارنامه، موقتاً از استقلال خداحافظی کند و شاید در آینده دوباره به جمع آبیپوشان بازگردد.


واکنش خاص ساپینتو به برتری استقلال مقابل المحرق بحرین
پیش بینی جذاب پیشکسوت استقلال از آینده تیم ریکاردو ساپینتو + جزئیات
گزینه خط حمله باشگاه پرسپولیس در راه سپاهان
جنگ پیرمردها در بازی مرگ و زندگی تیم فوتبال استقلال
حریف احتمالی استقلال پس از صعود شیرین آسیایی
واکنش خاص پیشکسوت قدیمی استقلال به تقابل حساس با المحرق بحرین









