بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تئو هرناندز نه؛ رئال مادرید فقط به خرید این دو مدافع چپ علاقه دارد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 27 اردیبهشت 1404 | 22:51

لوس بلانکوس ترجیح می‌دهد پست دفاع چپ را با خرید بازیکنی تقویت کند که مد نظر ژابی آلونسو است.

لوس بلانکوس ترجیح می‌دهد پست دفاع چپ را با خرید بازیکنی تقویت کند که مد نظر ژابی آلونسو است.

طرفداری | پس از نهایی شدن انتقال دین هاوسن به رئال مادرید، حالا سران لوس بلانکوس به دنبال تقویت پست دفاع چپ هستند.

اگرچه در روزهای اخیر نام تئو هرناندز، مدافع چپ میلان و بازیکن سابق رئال مادرید، به این باشگاه پیشنهاد شد، اما کهکشانی‌ها علاقه‌ای به بازگرداندن او نشان نداده‌اند. تئو که بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ در رئال مادرید حضور داشت، نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب پیدا کند و در نهایت راهی میلان شد؛ جایی که درخشش او توجهات زیادی را به خود جلب کرد.

با این حال، مادریدی‌ها تصمیم گرفته‌اند مسیر متفاوتی را دنبال کنند و نام او از فهرست اهداف باشگاه خارج شده است.

رئال مادرید فقط به خرید این دو مدافع چپ علاقه دارد

در حال حاضر، تمرکز اصلی رئال مادرید بر روی جذب آلوارو کارراس، مدافع چپ جوان بنفیکا، قرار دارد. کارراس ۲۱ ساله که به دلیل تکنیک بالا و سرعت قابل توجه‌اش مورد توجه سران مادرید قرار گرفته، به عنوان گزینه اصلی برای تقویت سمت چپ خط دفاعی شناخته می‌شود.

علاوه بر کارراس، آلخاندرو گریمالدو، مدافع/وینگ‌بک چپ بایرلورکوزن نیز یکی دیگر از گزینه‌های مورد نظر رئال مادرید است. علاقه ژابی آلونسو، سرمربی بعدی رئال مادرید به گریمالدو باعث شده تا او به عنوان یک گزینه معتبر و مطمئن در نظر گرفته شود. این مدافع اسپانیایی با تجربه بازی در لیگ‌های بزرگ اروپایی، می‌تواند گزینه‌ای ایده‌آل برای کهکشانی‌ها باشد.

مهارت‌های آلوارو کارراس، مدافع مدنظر رئال مادرید 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *