بوژوویچ از استقلال شکایت کرد!
منبع : خبرورزشی
میودراگ بوژوویچ از باشگاه استقلال خوزستان به فیفا شکایت کرد.
به گزارش خبرورزشی، میودراگ بوژوویچ سرمربی سابق استقلال تهران و استقلال خوزستان از باشگاه سابق خوزستانی خود شکایت کرد.
بوژوویچ قرارداد خود را با باشگاه استقلال خوزستان در روزهای ابتدایی اسفند ۱۴۰۳ فسخ کرده بود، به دلیل لزوم جلب رضایت مدیران این باشگاه برای نشستن روی نیمکت استقلال حاضر شد مبلغ قرارداد سال دوم خود با آبیهای اهوازی را ببخشد.
در قبال این اقدام، باشگاه استقلال خوزستان متعهد شد که باقیمانده قرارداد بوژوویچ تا پایان فصل ۰۴-۱۴۰۳ را به حساب او واریز کند.
این اتفاق قرار بود تا روز ۱۰ اردیبهشت رخ دهد، اما پولی از استقلال خوزستان به حساب مربی مونتهنگرویی واریز نشد.
با گذشت بیشتر از ۱۰ روز از این موعد، سرمربی نیمفصل اول استقلال خوزستان به همراه دستیاران خود رسماً از این باشگاه به فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) شکایت کردند تا مطالبات خود را از طریق بالاترین مرجع فوتبال جهان دریافت کنند.
آبیهای اهوازی در چند نوبت از فصل به دلیل مشکلات مالی اعتصاب کرده بودند.
استقلال خوزستان با بوژوویچ به پنج برد، هشت تساوی و هشت شکست دست یافت.
بیشتر بخوانید: بوژوویچ هنوز استقلالی است!


حواشی آبی پوشان تمامی ندارد
خبر مهم از دیدار استقلال خوزستان و خیبر خرم آباد + جزئیات
کری سنگین دراگان اسکوچیچ برای استقلال ، پرسپولیس و سپاهان + جزئیات
اعتراض باشگاه پرسپولیس بینتیجه ماند
واکنش خاص اوسمار ویرا به برتری پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان + جزئیات
انتقاد تند و تیز آقای سرمربی از شرایط فاجعه بار استقلال خوزستان









