خیبر آخرین اردویش را در پایتخت زد
منبع : ورزش 3
تیم فوتبال خیبر خرمآباد برای برپایی یک اردوی کوتاهمدت راهی تهران شده است.
به گزارش ورزش سه، تیم خیبر خرمآباد پس از شکست ۲ بر ۱ مقابل پرسپولیس در هفته بیستونهم لیگ برتر، بلافاصله مراحل آمادهسازی خود برای بازی پایانی فصل را آغاز کرد. شاگردان سعید دقیقی روز گذشته راهی تهران شدند تا تمرینات خود را برای تقابل با مس رفسنجان در پایتخت پیگیری کنند.
خیبر که سه هفته پیش از منطقه سقوط فاصله گرفته بود، حالا به دنبال آن است تا نخستین فصل حضور خود در لیگ برتر را با یک نتیجه مثبت به پایان برساند. کادر فنی این تیم نیز برنامه منظمی برای تمرینات در نظر گرفته و قرار است این اردو تا روز چهارشنبه ادامه داشته باشد.
خیبریها پس از پایان اردو، چهارشنبه از تهران عازم رفسنجان خواهند شد تا در چارچوب هفته سیام لیگ برتر مقابل مس به میدان بروند. در حال حاضر خیبر با ۳۲ امتیاز در رده یازدهم جدول قرار دارد و تیم مس رفسنجان نیز با ۲۷ امتیاز جایگاه چهاردهم را به خود اختصاص داده است.



دلیل اصلی باخت سنگین سپاهان مقابل خیبر خرم آباد فاش شد + جزئیات
مدیر تیم مطرح لیگ برتری نقره داغ شد + جزئیات
داور دیدار استقلال و خیبر خرم آباد نقره داغ شد + جزئیات
ترکیب استقلال برای دیدار حساس مقابل خیبر خرم آباد لو رفت + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای ستاره محبوب هواداران استقلال
بدشانسی بزرگ برای استقلال و ساپینتو در آستانه دیدار با خیبر









