بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

طعنه لامین یامال به سرخیو راموس و جود بلینگام پس از پیروزی بارسلونا مقابل رئال مادرید / عکس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 22 اردیبهشت 1404 | 9:53

پس از برد اینتر برابر بارسا در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان، راموس و بلینگام پست اینستاگرامی الساندرو باستونی، مدافع نراتزوری را لایک کرده بودند.

پس از برد اینتر برابر بارسا در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان، راموس و بلینگام پست اینستاگرامی الساندرو باستونی، مدافع نراتزوری را لایک کرده بودند.

طرفداری | لامین یامال، ستاره ۱۷ ساله باشگاه بارسلونا، در جریان ال‌کلاسیکوی روز یکشنبه مقابل رئال مادرید نمایش درخشانی داشت و بارها خط دفاعی حریف را به چالش کشید. این بازیکن نوجوان، یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های میدان بود و با هر حرکتش، هواداران مادرید را نگران می‌کرد.

پس از پایان بازی، یامال با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی طعنه‌ای هوشمندانه به دو بازیکن فعلی و سابق رئال زد. او در کپشن عکس‌هایی از بازی نوشت:

این یکی رو هم لایک کنین 😜

تمسخر جود بلینگام و سرخیو راموس توسط لامین یامال پس از ال کلاسیکو
این پست رو هم لایک کنین!

این جمله، اشاره‌ای کنایه‌آمیز به لایک‌های جود بلینگام و سرخیو راموس روی پست الساندرو باستونی، مدافع اینتر، پس از دیدار نیمه‌نهایی با بارسلونا لیگ قهرمانان اروپا بود. باستونی پس از صعود نراتزوری به فینال، پستی در اینستاگرام منتشر کرد که واکنش حمایتی بلینگام و راموس را به همراه داشت.

گل تماشایی یامال به رئال مادرید 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *