بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نیمیر عبدالعزیز رقیب فولاد سیرجان در آسیا

منبع : خبرگزاری ایسنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 | 15:41

ستاره تیم ملی هلند با امضای قراردادی کوتاه مدت راهی الریان قطر شد تا در لیگ قهرمانان مردان آسیا حضور داشته باشد.

ستاره تیم ملی هلند با امضای قراردادی کوتاه مدت راهی الریان قطر شد تا در لیگ قهرمانان مردان آسیا حضور داشته باشد.

به گزارش ایسنا، نیمیر عبدالعزیز، ستاره تیم ولف‌داگز ناگویا  فصل بسیار خوبی را در لیگ ژاپن داشت ولی تیمش در نهایت در دیدار نیمه نهایی برابر سانتوری شکست را پذیرفت. این ستاره هلندی برای جام باشگاه‌های آسیا قرار است الریان قطر را همراهی کند. 

به گزارش اسپورتال،‌ این بازیکن ۳۳ ساله در تمام دیدارهای این فصل لیگ ژاپن  ۱۳۱۸ امتیاز کسب کرد که چشمگیر است. حالا او قرار است در جام باشگاه‌های آسیا الریان قطر را همراهی کند. 

پیش از این اروین ان‌گاپت ستاره فرانسوی نیز به عضویت فولاد سیرجان ایران در آمده بود. 

جام باشگاه‌های آسیا از یک‌شنبه ۲۱ اردیبهشت در دو شهر کیوتو و ایراکاتا ژاپن شروع می‌شود و فولاد سیرجان مدافع عنوان قهرمانی این رقابت‌هاست.

فولاد سیرجان ایرانیان در دیدار افتتاحیه این رقابت‌ها به مصاف ناخون راتچاسیما از تایلند می‌رود. نخستین دوره لیگ قهرمانان مردان آسیا از ۲۱ تا ۲۸ اردیبهشت با حضور ۱۲ تیم برگزار می‌شود. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *