بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شزنی پس از حذف بارسلونا: وقتی می‌بازی، داور را مقصر می‌دانی، اما من بهانه‌جو نیستم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 | 11:43

نسبت به دیگر اعضای بلوگرانا، گلر لهستانی با آرامش بیشتری مصاحبه کرد.

نسبت به دیگر اعضای بلوگرانا، گلر لهستانی با آرامش بیشتری مصاحبه کرد.

طرفداری | پس از شکست ۴-۳ بارسلونا مقابل اینتر و حذف از لیگ قهرمانان اروپا، وویچک شزنی، دروازه‌بان بارسلونا، در مصاحبه‌ای به عملکرد تیمش و همچنین تصمیمات داوری واکنش نشان داد.

شزنی در ابتدا درباره صحنه پنالتی بحث‌برانگیز روی کوبارسی گفت:

از دید من در زمین، اول احساس کردم که کوبارسی خطایی مرتکب نشد. داور به من گفت که ظاهراً او توپ را لمس نکرده است. همچنین VAR اعلام کرد که قبل از گل سوم اینتر، خطایی روی جرارد مارتین صورت نگرفته است. نمی‌خواهم دنبال اشتباهات داور بگردم. البته وقتی می‌بازی، معمولاً سعی می‌کنی داور را مقصر بدانی و برخی‌ها در این‌باره صحبت خواهند کرد، اما من دنبال بهانه نیستم و نمی‌خواهم از این موضوع به‌عنوان بهانه استفاده کنم.

شزنی با وجود ناراحتی از نتیجه، از عملکرد هم‌تیمی‌های جوانش تمجید کرد و افزود:

به این جوانان افتخار می‌کنم؛ برای بیشتر آن‌ها، این تازه آغاز دوران حرفه‌ای فوتبال‌شان است. امروز باختند و کمی ناراحتی خواهند داشت، اما باور دارم هرکدام از آن‌ها ثابت کردند که در آینده این جام را بارها و بارها خواهند برد. امروز پایان دنیا نیست.

دروازه‌بان لهستانی بارسلونا با این صحبت‌ها نشان داد که به آینده این نسل از بازیکنان ایمان دارد و معتقد است که تجربه تلخ حذف از لیگ قهرمانان، آن‌ها را قوی‌تر خواهد کرد. بارسلونا حالا باید تمرکز خود را بر رقابت‌های لالیگا و به‌ویژه ال‌کلاسیکو پیش رو مقابل رئال مادرید بگذارد؛ جایی که می‌تواند زخم‌های این شکست تلخ را التیام بخشد.

خلاصه بازی اینتر و بارسلونا – نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *