بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پنجمین تساوی پیاپی بولونیا و یوونتوس، کفرن تورام در نقش سامی خدیرا / نکات آماری

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 اردیبهشت 1404 | 1:58

هافبک فرانسوی بیانکونری بازیکن تاثیرگذاری برای این تیم بوده‌است.

هافبک فرانسوی بیانکونری بازیکن تاثیرگذاری برای این تیم بوده‌است.

طرفداری | پس از تساوی ۱-۱ بولونیا و یوونتوس در هفته سی‌وپنجم فصل ۲۵-۲۰۲۴ سری آ، مرجع آماری اوپتا نکات این دیدار را منتشر کرد:

نکات آماری تیمی

  1. یوونتوس در این فصل ۱۵ مسابقه را با نتیجه مساوی به پایان برده و تنها در دو دوره در تاریخ سری آ تعداد تساوی‌های بیشتری داشته‌است: ۱۷ مورد در فصل ۵۶-۱۹۵۵ و ۱۶ مورد در فصل ۶۶-۱۹۶۵. آنها در فصل ۱۲-۲۰۱۱ نیز به مانند فصل جاری ۱۵ تساوی کسب کردند.
  2. بولونیا و یوونتوس برای اولین بار از سال‌های ۱۹۷۸ تا ۱۹۸۰، در ۵ بازی پیاپی در سری آ به تساوی رسیده‌اند.
  3. بولونیا تیمی است که در این فصل سری آ بیشترین امتیاز را درحالی که از حریفانش عقب بوده، کسب کرده‌است: ۱۸ امتیاز.
  4. بولونیا در ۱۴ بازی خانگی اخیر خود در سری آ حداقل یک گل به ثمر رسانده‌است. این طولانی‌ترین رکورد گلزنی پیاپی آنها در بازی‌های خانگی طی یک فصل سری آ از زمان ثبت ۱۵ بازی در مقطعی بین اکتبر ۱۹۴۰ تا مه ۱۹۴۱ است.
  5. یوونتوس برای اولین بار از ۸ بازی آخر خارج از خانه فصل گذشته، در حداقل ۴ مسابقه خارج از خانه پیاپی در سری آ به پیروزی نرسیده‌است. بیانکونری در ۴ مسابقه بیرون از خانه اخیرش در این رقابت‌ها آمار ۲ تساوی مقابل رم و بولونیا و ۲ باخت مقابل پارما و فیورنتینا را ثبت کرده‌است.

نکات آماری فردی

  1. کفرن تورام با زدن ۴ گل در فصل جاری، رکورد گلزنی خود طی یک فصل در ۵ لیگ برتر اروپایی را تکرار کرده‌است. هافبک فرانسوی در فصل ۲۲-۲۰۲۱ لوشامپیونه نیز با پیراهن نیس ۴ گل زده‌بود.
  2. کفرن تورام با ثبت آمار ۴ گل و ۵ پاس گل، اولین هافبک مرکزی از زمان سامی خدیرا است که در اولین فصل حضورش هم در یوونتوس و هم در سری آ، در حداقل ۹ گل تیمش نقش داشته‌است. خدیرا در اولین فصل حضورش در ایتالیا یعنی ۱۶-۲۰۱۵، با ثبت آمار ۵ گل و ۴ پاس گل روی ۹ گل تاثیر مستقیم گذاشته‌بود.
  3. کفرن تورام برای اولین بار از ۲۸ سپتامبر گذشته و پاس گل مقابل جنوا، در یک بازی خارج از خانه در سری آ روی یک گل اثر مستقیم گذاشت.
  4. کفرن تورام برای دومین بار در ۵ لیگ برتر اروپایی در ۲ بازی متوالی روی حداقل یک گل مشارکت داشته‌است (یک گل و یک پاس گل). این اتفاق اولین بار برای او در ژانویه ۲۰۲۲ با گلزنی مقابل نانت و متز در لیگ ۱ با پیراهن نیس رخ داده‌بود.
  5. رمو فرویلر برای اولین بار از ۲۳ فوریه ۲۰۲۴ و بازی مقابل هلاس ورونا در سری آ گلزنی کرد و به ۴۴ بازی پیاپی بدون گلش در این رقابت‌ها پایان داد.
  6. میکله دی گرگوریو صدمین بازی خود در سری آ را انجام داد: ۷۰ بازی برای مونتزا و ۳۰ بازی برای یوونتوس.

خلاصه بازی بولونیا ۱-۱ یوونتوس (سری آ – ۲۵-۲۰۲۴)

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *