شروع تمرینات پرسپولیس برای نایب قهرمانی
منبع : ورزش 3
سرخپوشان پس از دو روز استراحت، با تمرین در ورزشگاه آزادی وارد فاز آمادهسازی شدند.
به گزارش “ورزش سه”، شاگردان اسماعیل کارتال بعد از دو روز استراحت پس از دیدار برابر مس رفسنجان، از عصر امروز (یکشنبه) تمرینات خود را برای آمادهسازی دیدار با خیبر خرمآباد آغاز کردند.
این تمرین که از ساعت ۱۷ در زمین شماره ۳ مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد، به مدت ۷۵ دقیقه به طول انجامید. بازیکنان ابتدا حرکات کششی و نرمشی انجام دادند و سپس وارد بخشهای تاکتیکی شدند؛ پاسکاریهای کوتاه و ترکیبی، حفظ توپ در قالب دو گروه و فوتبال درونتیمی از جمله بخشهای اصلی این جلسه تمرینی بود.
در این تمرین، امید عالیشاه، اوستون ارونوف و محمدحسین کنعانیزادگان زیر نظر کادر پزشکی تمرینات اختصاصی داشتند و سایر بازیکنان بدون مشکل در اختیار کادر فنی قرار داشتند.
در پایان تمرین، بازیکنان در قالب شوتزنی آزاد به سمت دروازهها، کار خود را به پایان رساندند. نکته جالب توجه، حضور علی علیپور درون دروازه و ایفای نقش دروازهبان با دستکش بود که با واکنش مثبت همتیمیها همراه شد.
پرسپولیس روز پنجشنبه در چارچوب هفته بیستونهم لیگ برتر مقابل خیبر خرمآباد قرار خواهد گرفت؛ دیداری حساس که برای ماندن در کورس رقابت کسب سهمیه و نایب قهرمانی با سپاهان اهمیت زیادی دارد.


در وصف سخنان آقای هادی حجازی فر؛ آیا شما کارشناس فوتبال هستید؟
رای دیدار جنجالی تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی اعلام شد + جزئیات
پرسپولیس در جستجوی بازیکن جدید برای پستی خاص
اولویت اوسمار برای تقویت تیم فوتبال پرسپولیس
داستان سرگیف با باشگاه پرسپولیس تمام شد
مقصدهای احتمالی اردوی خارجی باشگاه پرسپولیس









