بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش چهره‌های ورزشی ارومیه‌ای به قهرمانی تراکتور؛ از عبدالرضا علیزاده تا پوریا فیاضی و حضرت‌پور / عکس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 13 اردیبهشت 1404 | 12:20

قهرمانی تی‌تی‌ها شور عجیبی را در شمال غربی کشور به راه انداخته است.

قهرمانی تی‌تی‌ها شور عجیبی را در شمال غربی کشور به راه انداخته است.

طرفداری | در شبی خاطره‌انگیز و دو هفته پیش از پایان فصل جاری لیگ برتر فوتبال ایران، تیم فوتبال تراکتور با ارائه عملکردی درخشان و فاصله‌ای غیرقابل جبران از رقبا، توانست عنوان قهرمانی را به‌طور قطعی از آن خود کند. این موفقیت بزرگ، پس از سال‌ها انتظار و تلاش مستمر، شور و شعفی وصف‌ناپذیر را در میان هواداران پرشور این تیم در تبریز و سراسر ایران به همراه داشته است.

تراکتور، نماینده‌ای از خطه آذربایجان شرقی، تنها به تبریز محدود نمی‌شود؛ بلکه دامنه محبوبیت آن تا استان‌های ترک‌زبان دیگر مانند آذربایجان غربی، اردبیل و حتی مناطق ترک‌نشین دیگر کشور نیز گسترش یافته است. در همین راستا، شهر ارومیه نیز صحنه واکنش‌های پرشور مردمی به این قهرمانی تاریخی بود و شادی گسترده‌ای را در بین مردم این منطقه شاهد بودیم.

در ادامه این اتفاق بزرگ، عبدالرضا علیزاده، سرمربی تیم والیبال شهرداری ارومیه، در پیامی در صفحه اینستاگرام خود ضمن تبریک این قهرمانی، آن را نه تنها افتخاری برای تبریز، بلکه متعلق به تمام ترک‌زبانان ایران دانست. همچنین چهره‌های سرشناس ورزشی همچون پوریا فیاضی و محمدرضا حضرت‌ پور نیز با انتشار پیام‌هایی، خوشحالی خود را از این موفقیت اعلام کردند.

استوری عبدالرضا علیزاده
استوری عبدالرضا علیزاده
استوری پوریا فیاضی
استوری پوریا فیاضی
استوری محمدرضا حضرت پور
استوری محمدرضا حضرت پور

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *