بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جدایی ستاره انگلیسی بایرن قطعی شد

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 12 اردیبهشت 1404 | 13:41

کریستوف فرویند، مدیر بایرن مونیخ، اعلام کرد که اریک دایر در پایان فصل از این باشگاه جدا خواهد شد.

به گزارش “ورزش سه”، با نزدیک‌شدن بایرن‌مونیخ به قهرمانی در فصل ۲۵-۲۰۲۴ بوندسلیگا که به احتمال زیاد در بازی فردا برابر لایپزیش قطعی خواهد شد، حالا فرویند در نشست خبری پیش از دیدار برابر این تیم از جدایی یکی از بازیکنان بایرن خبر داد.

2181123

او در این نشست اعلام کرد: «ما با اریک درباره تمدید قرارداد صحبت کردیم. او به ما گفت که قصد تمدید کردن قراردادش را ندارد و این باشگاه را ترک خواهد کرد. اریک انسان فوق‌العاده‌ای است. زمان خوبی را با هم سپری کردیم. او در مونیخ و در این باشگاه احساس راحتی داشت. امیدواریم این دوران را با اولین قهرمانی‌اش با ما به پایان برساند.»

این ملی‌پوش ۳۱ ساله انگلیسی با ۴۹ بازی ملی و سه گل، در نیم‌ فصل دوم فصل ۲۴-۲۰۲۳ به صورت قرضی از تاتنهام به بایرن پیوست و این انتقال در تابستان بعد به انتقال دائمی تبدیل شد. او تا این لحظه ۴۵ بازی برای بایرن انجام داده و دو گل به ثمر رسانده است. در صورت قهرمانی بایرن، دایر هم مانند هری کین، هم‌ تیمی سابقش در تاتنهام و هم‌ تیمی فعلی‌اش، اولین جام مهم دوران حرفه‌ای فوتبالش را بالای سر خواهد برد.

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *