اسطورهٔ رئال بتیس: اگر برای حفظ آنتونی نیاز به آدمربایی باشد، ماشین با من!
منبع : طرفداری
بتیسیها دوست دارند وینگر برزیلی تیم، برای فصل آینده هم همراه آنها باشد.
طرفداری | خواکین، اسطورهٔ باشگاه رئال بتیس، به شوخی اعلام کرد که برای حفظ آنتونی حتی حاضر است او را «بدزدد»!
بنابر گزارش سایت گل، آنتونی که در ژانویه از اولدترافورد راهی لالیگا شد، فرم خوبش را در اسپانیا بازیافته و در ۱۹ بازی، ۶ گل و ۴ پاس گل به ثبت رسانده است. عملکرد مؤثر او، نقشی کلیدی در تلاش بتیس برای کسب سهمیهٔ رقابتهای اروپایی داشته؛ این تیم اکنون در ردهٔ ششم جدول قرار دارد و به نیمهنهایی لیگ کنفرانس اروپا نیز صعود کرده است.
در حالی که بتیس بهشدت علاقهمند به حفظ آنتونی است، اخیراً پیشنهادی رسمی برای تمدید حضور این وینگر برزیلی به باشگاه منچستریونایتد ارائه داد، اما این پیشنهاد که شامل تمدید قرارداد قرضی به مدت یک فصل دیگر بود، بلافاصله از سوی یونایتد رد شد. گزارشها حاکی از آن است که شیاطین سرخ تنها در صورتی حاضر به واگذاری این بازیکن هستند که انتقال او بهصورت دائمی و با دریافت مبلغی در حدود ۳۰ میلیون پوند انجام شود.
با این حال، اشتیاق فزایندهای میان هواداران و اسطورههای باشگاه برای ماندن آنتونی در بنیتو ویامارین وجود دارد. خواکین در این باره گفت:
اگر قرار بر آدمربایی باشد، من ماشین را میآورم! فقط به هر قیمتی که شده، او را نگه دارید. الان وقت لذت بردن است. به نظرم لحظات مهمتری در راه است و بعداً خواهیم دید چه پیش میآید.
با وجود تمایل بتیس، باشگاه منچستریونایتد همچنان موضع خود را حفظ کرده است. روبن آموریم اخیراً تأکید کرده که آنتونی و مارکوس رشفورد هر دو در پایان فصل به منچستر بازخواهند گشت و باشگاه پس از ارزیابی وضعیت آنها در ترکیب تیم، دربارهٔ آیندهشان تصمیمگیری خواهد کرد.
گفتنی است که در جریان برد ۲-۱ پنجشنبه شب رئال بتیس مقابل فیورنتینا در مرحلهٔ نیمه نهایی لیگ اروپا، آنتونی موفق شد گل دیگری برای تیمش به ثمر برساند.


ستاره منچستریونایتد به عربستان نمی رود
اصرار سرمربی تیم لالیگایی برای جذب سردار
ادعای بزرگ رسانه های اسپانیایی درباره آزمون
منچستریونایتد به دنبال فروش چهار ستاره تیمش
میلان یک مدافع جذب کرد
دو مربی محبوب استقلال و جواد نکونام در آستانه بازگشت









