داغ بندرعباس در دوازدهمین گل علیپور (عکس)
منبع : ورزش 3
علی علیپور خیلی زود دومین گل خود را هم به ثمر رساند تا جایگاهش در صدر جدول گلزنان را تثبیت بخشد.
به گزارش “ورزش سه”، علی علیپور مهاجم تیم پرسپولیس که در شروع بازی با یک شوت دیدنی قفل دروازه علی علیپور را شکست، در آخرین دقایق نیمه دوم نیز با فراری دیدنی از پشت محوطه جریمه مس رفسنجان، گل سوم را به ثمر رساند.
در این صحنه روی پاس بلند عافلگیرکننده سروش رفیعی علی علیپور به خوبی توپ را تعقیب کرد و در میان غفلت مدافع مس رفسنجان ضربه نهایی را به گوشه دروازه مس زد تا نتیجه ۳-۰ شود.
این در حالی است که محمدمهدی نژاد مهدی در این صحنه کاملا سوار بر توپ بود اما نتوانست دفع کند تا به این ترتیب علیپور با یک شوت سرضرب دروازه حامد لک را باز کند.
علیپور بعد از گل هم بوسه ای بر مچ بند مشکی خود زد تا همدردی خود را را مردم بندرعباس نشان دهد.


این دوازدهمین گل این فصل علی علیپور بود که او را بالاتر از امیرحسین حسینزاده با دو اختلاف گل، به صدرنشین انفرادی جدول گلزنان تبدیل کرد.
علیپور همچنین ۸۷ گله شد تا شانس این را داشته باشد در همین فصل به سومین گلزن تاریخ پرسپولیس تبدیل شود که ۹۰ گل به ثمر میرساند.


سید جلال حسینی به کادر پرسپولیس اضافه می شود ؟
اوسمار با این بازیکن پرسپولیس بد شد
آخرین خبر از بازگشت سید جلال حسینی به پرسپولیس + جزئیات
تراکتور به دنبال انفجار دو بمب نقل و انتقالاتی + جزئیات
سنگ تمام ویژه پیشکسوت پرسپولیس برای اوسمار ویرا









