تساوی بدموقع لخپوزنان؛ قلیزاده تعویض شد و تیمش کامبک خورد
منبع : خبرگزاری ایرنا
تهران- ایرنا- تیم فوتبال لخ پوزنان در هفته سیاُم لیگ استراکلاسا لهستان مقابل رادومیاک رادوم در حالی که دو بر صفر از حریف خود پیش افتاده بود در پایان مسابقه نتیجه را با تساوی عوض کرد.
به گزارش ایرنا، تیمهای فوتبال لخ پوزنان و رادومیاک رادوم امشب (یکشنبه) در چارچوب هفته سیاُم لیگ استراکلاسا لهستان به مصاف یکدیگر رفتند.
لخ پوزنان در شرایطی به مصاف تیم رادومیاک رادوم رفت که علی قلیزاده مثل همیشه در ترکیب ثابت این تیم قرار داشت.
لخ پوزنان عملکرد خوبی در نیمه اول این مسابقه داشت و دو بر صفر پیش افتاد و در آستانه سه امتیاز حساس بیرون از خانه بود اما پس از اینکه در دقیقه ۷۷ بازی تابلوی تعویض قلیزاده بالا رفته و او زمین مسابقه را ترک کرد شرایط این تیم تغییر کرد و رادومیاک رادوم موفق شد بازگشت رویایی داشت و با زدن دو گل بازی را به تساوی بکشد.
تیم فوتبال لخ پوزنان با تساوی ۲ بر ۲ در مسابقه مقابل رادومیاک رادوم ۶۰ امتیازی شد و در جایگاه دوم جدول قرار گرفت، این تیم که مدعی اصلی قهرمانی در لیگ لهستان محسوب میشود با دو امتیازی که در این مصاف بیرون از خانه از دست داد شانسهایش برای تصاحب جام به خطر افتاد.


مخالفت دادگاه CAS با درخواست باشگاه استقلال
مقصدهای احتمالی اردوی خارجی باشگاه پرسپولیس
۷ لیدر باشگاه تراکتور محروم شدند
سکوت ۱۰ ساله کریم باقری شکست
حواشی آبی پوشان تمامی ندارد
افتخار بزرگ برای ستاره تیم ملی فوتبال ایران در اروپا + جزئیات









