بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حسین خبیری: خوزستان جای آدم بی‌ابدی مثل خداداد عزیزی نیست؛ تراکتوری‌ها مظلوم‎‌نمایی می‌کنند

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 6 اردیبهشت 1404 | 13:45

حسین خبیری به شدت از رفتار خداداد عزیزی در بازی فولاد و تراکتور انتقاد کرد.

حسین خبیری به شدت از رفتار خداداد عزیزی در بازی فولاد و تراکتور انتقاد کرد.

طرفداری | حسین خبیری مدیرعامل فولاد خوزستان جواب صحبت‌های خداداد عزیزی را داد.

مدیرعامل فولاد خوزستان گفت:

به مردم تبریز و آذربایجان بابت نزدیک بودن به قهرمانی و برد برابر فولاد تبریک می‌‌گویم اما اینکه بیاییم به آدم‌هایی پول بدهیم که روی آنتن زنده لات منشانه صحبت کنند و از همه فوتبال ایران طلبکار باشند خوب نیست.

او ادامه داد:

خدارا شکر می‌کنم که آقای خداداد عزیزی مرا نمی‌شناسد چون اگر او مرا می‌شناخت یک پوئن منفی در کارنامه و زندگی من بود. اما ایشان را همه خوب می‌شناسند. تغییر منش‌ها و رفتارهایش و هوچی‌گری‌های او به خاطر پول که خدارا شکر که همه آشنایی دارند. ما که ادعایی نداریم و عددی هم در این فوتبال نیستیم اما الحمدالله آدم‌های بزرگی مرا می‌شناسند. دوستانی مثل مهدی مهدوی کیا، علی دایی و … ما را می‌شناسند، باعث افتخار من است. همین که خداداد عزیزی مرا نمی‌شناسد و فکر می‌کند خودش علامه دهر است، جزو الطافات خداوند است.

حسین خبیری گفت:

خوب بلدند مظلوم نمایی کنند. من فقط از حق تیم خودم دقاع کردم. فدراسیون برای من و امثال من شبانه حکم می‌دهد اما برای آدم‌هایی بی ادبی مثل این آدم که فوتبال را به مسخره گفته هیچ کاری نمی‌کند. آقای عزیزی بعد از شش بار بی ادبی و اهانت محروم شد.

مدیرعامل فولاد خوزستان گفت:

اینجا یک استان بافرهنگ، شهیدپرور و میهمان نوازی است و جای آدم‌های بی‌ادبی مثل خداداد عزیزی نیست که بیایند در این استان بی‌احترامی کنند و بعدش مظلوم‌نمایی کنند و بروند. من از مردم خوزستان و تیمم دفاع کردم. ما در این استادیوم بازیکنان تراکتور را تشویق کردیم و از کانون هواداری تراکتور هم پذیرایی کردیم. آقای عزیزی خیلی آدم نمک‌نشناسی است که این استقبال‌ها را نمی‌بیند و طلبکارانه صحبت می‌کند. خداداد عزیزی هواداران را تحریک کرد و می‌خواست تیمش را بیرون بکشاند. همان لحظه که VAR قطع شد و داور گفت پنالتی نیست. اینکه شجاع خلیل زاده، گلر اول و … را محروم نمی‌کنید، تیم من ضرر می‌کند. اینکه گفتند کشاله را نشان داده پس چرا عذرخواهی کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *