بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شکست یک نیمه‌ای نساجی مقابل گل‌گهر در روز ناآرام وطنی

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 5 اردیبهشت 1404 | 19:32

نیمه نخست دیدار تیم‌های نساجی مازندران و گل‌گهر سیرجان در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور به برتری تیم میهمان انجامید.

به گزارش ایلنا، تیم‌های فوتبال نساجی مازندران و گل‌گهر سیرجان از ساعت ۱۸ امروز (جمعه) در نخستین بازی از مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر به مصاف هم رفتند که نیمه نخست آن با نتیجه ۲ بر صفر به سود گل‌گهر به پایان رسید.

در این نیمه عثمان اندونگ (۱۸) و علی اصغر عاشوری (۲۴) برای گل‌گهر موفق به گلزنی شدند.

پیش از شروع بازی، هواداران نساجی به دلیل اینکه تیم‌شان در معرض سقوط به لیگ دسته اول قرار دارد علیه بازیکنان این تیم و ساکت الهامی سرمربی نساجی شعار دادند.

قضاوت این دیدار برعهده مرتضی منصوریان است که در نیمه اول ایوب کلانتری از نساجی و محمدمهدی زارع از گل‌گهر را با کارت زرد جریمه کرد.

 

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *