گل قائد به آبیها مثل فولاد نشد (عکس)
منبع : ورزش 3
هافبک ذوبآهن برای دومین تقابل پیاپی مقابل تیمهای خوزستانی موفق به گلزنی شد که این بار بدشانسی سراغ او آمد.
به گزارش “ورزش سه”، ذوبآهن در شرایطی توانست آخرین دیدارش را مقابل استقلال خوزستان با برتری یک بر صفر پشت سر بگذارد و جایگاه هفتم جدولش را تثبیت کند که احتمال برتری دو بر صفر سبزپوشان وجود داشت، اما داور گل دوم آنها توسط محمود قائدرحمتی را نپذیرفت.
دیدار با خوزستانیها همیشه برای هافبک جنگنده و سرعتی ذوبآهن بهترین اتفاق را به دنبال داشته و او پس از اینکه در بازی برگشت همین فصل موفق شد مقابل فولاد یک گل به ثمر رساند و یک پاس گل بدهد، این بار برابر استقلال خوزستان با انگیزه ظاهر شد و در دقیقه ۵۸ دروازه را باز کرد که حامد سیری، داور بازی در تصمیمی بحث برانگیز خطای یکی از بازیکنان ذوب را گرفت تا گل دوم محمود قائدرحمتی برای ذوب مردود شود.

این بازیکن که پس از انتقال در نیمفصل از نساجی به ذوب روند رو به رشد موفقی داشته، برابر استقلال خوزستان بازهم تاثیرگذار ظاهر شد و تمام نبردهای میانه زمین را با موفقیت پشت سر گذاشت ولی بدشانس بود که گل دوم او برای سبزها به ثبت نرسید.
قائدرحمتی غیر از یک مسابقه غیبت در شروع دور برگشت لیگ برتر، در تمام ۱۱ بازی دیگر ذوبآهن در نیمفصل دوم به میدان رفته و روزهای متفاوتی را نسبت به نساجی مازندران سپری میکند که امیدوار است در سه دیدار باقیمانده هم این روند را ادامه بدهد.


کری سنگین مربی تراکتور برای استقلال ، پرسپولیس و سپاهان + جزئیات
ستاره یاغی پرسپولیس همچنان دور از میادین + جزئیات
حرکت جنجالی ستاره پرسپولیس علیه عادل فردوسی پور سوژه شد + جزئیات
پشت پرده خط قرمز وحید هاشمیان روی نام ستاره خارجی پرسپولیس
ترکیب ذوب آهن برای دیدار حساس مقابل پرسپولیس لو رفت + جزئیات
ترکیب پرسپولیس در دیدار مقابل ذوب آهن لو رفت + جزئیات









