بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تاتا مارتینو روی نیمکت استقلال؟ یک رویای محال

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 30 فروردین 1404 | 23:31

قرارداد مارتینو با تیم ملی مکزیک سالیانه ۲.۵ میلیون دلار بوده و حضورش در اینترمیامی با دریافت دستمزد سالیانه ۵ میلیون دلار رقم خورده بود.

قرارداد مارتینو با تیم ملی مکزیک سالیانه ۲.۵ میلیون دلار بوده و حضورش در اینترمیامی با دریافت دستمزد سالیانه ۵ میلیون دلار رقم خورده بود.

طرفداری | باشگاه استقلال در فصل جاری لیگ برتر تغییرات بسیاری روی نیمکت خود را تجربه کرده است. تغییراتی که هربار شرایط را دشوارتر کرد. در هفته اخیر اما شایعه‌هایی بابت مذاکرات مدیران استقلال برای جذب یک مربی باکارنامه برای فصل آینده مطرح شده است.

به نقل از برنا، صبح امروز برخی رسانه‌ها خبر از حضور تاتا مارتینو، سرمربی اسبق بارسلونا و فصل گذشته اینترمیامی بین گزینه‌های استقلال دادند. حضور وی در ایران بسیار بعید به نظر می‌رسد.  این سرمربی ۶۲ ساله که این روزها هدایت تیمی را برعهده ندارد حتما در زمینه امکانات و دستمزد استقلال را تحت فشار خواهد گذاشت و حضورش در ایران باورنکردنی به نظر می‌رسد. به طور مثال رسانه آ اس در آگوست ۲۰۲۳ اعلام کرده قرارداد مارتینو با تیم ملی مکزیک سالیانه ۲.۵ میلیون دلار بوده و حضورش در اینترمیامی با دریافت دستمزد سالیانه ۵ میلیون دلار رقم خورده. حضور وی در ایران حتما با مبالغ بیشتری همراه می‌شود و قطعا پرداخت چنین دستمزدی در توان هیچ باشگاهی در ایران نیست. در نتیجه حضور وی در ایران بسیار بعید و دور از انتظار است.

شایان ذکر است، تاتا مارتینو پیش‌تر نیز به عنوان گزینه پرسپولیس مطرح شده بود که باتوجه به عدم پاسخگویی مربی آرژانتینی، مذاکرات خاصی صورت نگرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *