مگنس آکلیوش به لیست خرید منچستریونایتد هم اضافه شد / اکیپ
منبع : طرفداری
انتظار میرود در تابستان پیش رو، رقابت داغی در ارتباط با وینگر جوان موناکو شکل بگیرد.
طرفداری | باشگاه منچستریونایتد نیز به جمع علاقهمندان مگنس آکلیوش، مهاجم ۲۳ ساله باشگاه موناکو، اضافه شده است. انتظار میرود که آکلیوش در پایان فصل جاری از باشگاهی که او را پرورش داد، جدا شود.
به گزارش L’Équipe، این بازیکن فرانسوی تابستان گذشته مورد توجه منچسترسیتی و پاری سن ژرمن قرار داشت، اما تصمیم گرفت در موناکو بماند و حتی قرارداد خود را تا سال ۲۰۲۸ تمدید کرد. با این حال، باشگاه موناکو طبق مدل همیشگی خود در فروش بازیکنان جوان و مستعد در زمان مناسب، آماده فروش آکلیوش در تابستان است؛ بازیکنی که پس از با ثباتترین فصل خود، در آستانهٔ اولین دعوت به تیم ملی فرانسه قرار دارد.
موناکو برای فروش آکلیوش مبلغی بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون یورو در نظر گرفته است. آدولف هوتر، سرمربی موناکو، روز گذشته دربارهٔ آینده این بازیکن گفت:
اگر از من بپرسید، به نظرم او آماده برداشتن گام بعدی است. خواهیم دید چه پیش میآید.
با وجود مبلغ بالای درخواستی موناکو، کمبودی از نظر مشتری برای این بازیکن وجود ندارد. منچسترسیتی و پاری سن ژرمن همچنان علاقهمند به جذب آکلیوش هستند و طبق گزارش L’Équipe، اکنون منچستریونایتد نیز وارد رقابت شده است.
همچنین گفته میشود در صورتی که ژابی آلونسو هدایت رئال مادرید را بر عهده بگیرد، این باشگاه اسپانیایی نیز ممکن است برای جذب آکلیوش اقدام کند؛ چرا که آلونسو از طرفداران پر و پا قرص این بازیکن فرانسوی است.


ولخرجی عجیب و غریب سرخ ها برای خرید ستاره آبی ها









