بنجامین پاوار: قصد بیاحترامی به هواداران بایرن مونیخ را نداشتم؛ افتخار میکنم آخرین بازیکنِ شماره ۵ باشگاه بودم
منبع : طرفداری
مدافع فرانسوی نراتزوری یک آمار جالب دارد. آخرین گل او در لیگ قهرمانان مقابل تیم سابقش بایرن مونیخ بوده و گل قبلیاش در این رقابتها را هم با پیراهن بایرن مونیخ مقابل اینتر بهثمر رسانده است.
طرفداری | بنجامین پاوار مدافع میانی اینتر، پس از واکنشهای تند برخی هواداران بایرن مونیخ در شبکههای اجتماعی نسبت به نحوه شادی او در دیدار برگشت مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین اینتر و بایرن مونیخ، با انتشار پیامی در اینستاگرام توضیحاتی ارائه داد.
بنجامین پاوار بین سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳، برای چهار فصل بازیکن بایرن مونیخ بود. او در ۱۶۳ بازیای که پیراهن این تیم را بهتن کرد، موفق بهثبت آمار ۱۲ گل زده شد. در پی درگذشت فرانتس بکن باوئر و بایگانی پیراهن شماره ۵ بایرن مونیخ، این مدافع فرانسوی آخرین بازیکنی است که شمارهی اسطورهی باواریاییها را بهتن کرده است. پاوار در اینستاگرام خود نوشت:
باشگاه بایرن مونیخ این فرصت را به من داد تا به بازیکنی که امروز هستم تبدیل شوم. این باشگاه برای سالها خانهی من بود. هرگز افتخار تبدیل شدن به آخرین بازیکنی که پیراهن شماره ۵ باشگاه را بهتن کرد و میراث یک اسطوره را ادامه داد، فراموش نمیکنم.
شادی پس از گلم فقط از روی خوشحالی کودکی بود که در یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان بازی میکرد… هرگز قصد بیاحترامی به هواداران بایرن مونیخ را نداشتم. با عشق فراوان.

گل بنجامین پاوار به بایرن مونیخ












