ستاره آلومینیوم آیندهاش را لو نداد!
منبع : ورزش 3
عارف حاجی عیدی درباره شرایط فصل آیندهاش صحبت کرد.
به گزارش ورزش سه، عارف حاجی عیدی هافبک تاثیرگذار تیم آلومینیوم اراک بعد از دیدار مقابل چادرملو اردکان درباره شرایط خود صحبت کرد، او در این گفتگو کوتاه که در میکسدزون ورزشگاه اراک انجام شد اعلام کرد که در سه بازی باقیمانده تمام تمرکز خود را روی مسابقات خواهد گذاشت و بعد از آن برای فصل آینده تصمیم خواهد گرفت.
حاجی عیدی درباره شرایط مسابقه گفت: متاسفانه نتوانستیم از شرایط میزبانی استفاده کنیم، چادرملو از ابتدا عقب نشسته بود و دنبال ضدحمله بود، امیدوارم که در بازی بعدی بتوانیم در آزادی جبران کنیم.
او با انتقاد از عملکرد داوری و محرومیت از بازی با استقلال گفت: یک خطا کردم و همان یک خطا به من کارت داد، سه چهار بار بازیکنان چادرملو خطا کردند و روی دوقلو من رفتند اما به آنها کارت نداد، متاسفانه بازی بعدی مقابل استقلال را از دست دادم.
حاجی عیدی در انتها درباره شرایطش در فصل آینده صحبت کرد و گفت: پایان فصل قراردادم تمام خواهد شد، در سه بازی باقیمانده سرباز آلومینیوم هستم و آخر فصل تصمیم میگیرم میمانم یا میروم، تمام صحبتها حاشیهای است و صحبت خاصی برای تمدید یا قرار داد با باشگاه دیگری انجام نشده و تمرکزم به ادامه مسابقات است.


کنایه سنگین سرمربی آلومینیوم اراک به پرسپولیس سوژه شد + جزئیات
پیش بینی جالب کریم باقری از دیدار پرسپولیس مقابل آلومینیوم اراک + جزئیات
ترکیب پرسپولیس در دیدار مقابل آلومینیوم اراک لو رفت + جزئیات
اوسمار ویرا در آستانه یک رکورد تاریخی در پرسپولیس + جزئیات
اقدام جالب مدیران پرسپولیس در آستانه دیدار مقابل آلومینیوم اراک + جزئیات
واکنش معنادار محرم نویدکیا به احتمال قهرمانی سپاهان در لیگ برتر + جزئیات









