بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

۸ تیم لیگ برتری که مجوز حرفه‌ای می‌گیرند!

منبع : خبرگزاری تابناک
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 فروردین 1404 | 19:10

دور جدید صدور مجوز حرفه‌ای برای باشگاه‌های لیگ برتری با عدم دریافت مجوز از سوی نیمی از باشگاه‌ها همراه خواهد شد.

حال و روز ناخوش فوتبال ایران را می‌توان از صدور مجوز حرفه‌ای برای باشگاه‌ها فهمید که نیمی از باشگاه‌های سطح اول فوتبال ایران موفق به دریافت این مجوز نمی‌شوند.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، پروسه صدور مجوز حرفه‌ای AFC برای باشگاه‌ها مراحل پایانی خود را دنبال می‌کند و باشگاه‌هایی که از ایران موفق به دریافت مجوز حرفه‌ای خواهند شد، احتمالاً به عدد ۸ می‌رسید.

موضوعاتی همچون اساسنامه، تراز مالی، امکانات زیرساختی، چارت سازمانی و… از جمله الزامات AFC برای صدور مجوز حرفه‌ای است. باشگاه‌هایی که از لیگ برتر ایران می‌توانند مجوز حرفه‌ای را در سال جدید دریافت کنند، پرسپولیس، استقلال، سپاهان، تراکتور، فولاد خوزستان، گل‌گهر سیرجان، آلومینیوم اراک و مس رفسنجان هستند.

التبه هنوز صدور مجوز حرفه‌ای برای این ۸ باشگاه نیز قطعی نیست. با این حال باشگاه‌هایی به خوبی توانسته‌اند فرایند حرفه‌ای‌سازی را پشت سر بگذارند، همین تعداد هستند و حالا مراحل نهایی برای دریافت مجوز حرفه‌ای را پشت سر می‌گذارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *